Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Білокуракинщина туристична

Білокуракинщина туристична

ОТГ Луганщини намагаються створити нові туристичні маршрути та придати Луганщині нове обличчя "Луганщина туристична!"

10:29 07.06.2018

Англомовний табір "Travellers"

Англомовний табір "Travellers"

Вирує цікаве життя в англомовному таборі "Travellers" Нещеретівської ЗОШ. Діти здійснили віртуальну подорож до Сполучених Штатів, подолавши відстань у 8000 км, відвідали цікаві місця рідного краю та взяли активну участь у художньому конкурсі "Я мрію про мир". Діти щодня спілкуються англійською та рідною мовами, проходять  екскурсії та конкурси. І це лише початок відпочинку, бо попереду - веселі канікули.

09:50 07.06.2018

З ДНЕМ ЖУРНАЛІСТА

З ДНЕМ ЖУРНАЛІСТА

О мужнє коло журналістів! Вітаєм з святом нині Вас. Здорові будьте, серцем чисті, Щоб в грудях вогник не погас. Як древній Хронос, все фіксуйте: Події, факти, імена. Перед олжею не пасуйте, Нехай дрижить від Вас вона! Добра шановні Вам, наснаги, Любові, щедрості, тепла. На перехрестях всіх – відваги, Щоб доля матір”ю була.

14:03 06.06.2018

Кругосвітнє плавання по океану розваг у Бунчуківському СБК

Кругосвітнє плавання по океану розваг у Бунчуківському СБК

Під час  цієї веселої подорожі дітлахів чекали різні пригоди, загадки, вікторини. Островів було багато,  але  більш за все, увагу привернув острів Українських Символів. Діти не розгубилися, вони добре відповіли на всі запитання про нашу рідну Україну. Всі залишилися задоволені від цікавої подорожі.

07:50 06.06.2018

Літні розваги в дитячому садочку "Сонечко"

Літні розваги в дитячому садочку "Сонечко"

Ось і літечко прийшло І всім радість принесло… Під таким девізом розпочали свій літні оздоровчий період маленькі жителі дитячої країни ДНЗ «Сонечко». Влітку діти в дитячому садку мають можливість отримати величезну кількість цікавих і нових вражень. В цей час вони не завантажені навчальними заняттями і можуть присвятити більше часу різним ігор, екскурсій, спортивних заходів та ін. Ось і сьогодні педагоги дитячого садка організували спортивне свято для дітей середньої та старшої групи, де малята з інших груп були глядачами. Діти залюбки перетягували канат, збивали кеглі, кидали м*яча, влучали у ворота танцювали тощо… Літо, ми тебе так чекали!!! Все тільки починається!!!

16:08 05.06.2018

Я -  дитина мудра!

Я - дитина мудра!

Бібліотекар О.В.Дубова разом з дітьми згадали легенди нашого краю: звідки походить назва нашого села, чому Африка називається Африкою та ознайомились з легендою про воронці, яку написала в своєму поетичному творі В.Г. Марчевська. Також юні учасники табору відвідали кімнату Бібліотечної Феї та навчилися гадати на книгах та отримали цукерки з пророцтвом на літні канікули. На площі біля будинку культури діти малювали ЩАСТЯ, як вони його уявляють.

14:09 04.06.2018

Білокуракинщина - це Україна

Білокуракинщина - це Україна

Делегація Білокуракинщини на святкуванні 80-річчя Луганщини. До дня області відбувся парад шкільних автобусів.Під час свята на площі Перемоги у Сєвєродонецьку був організований парад шкільних автобусів. Від традиційного жовтого кольору сьогодні їх відрізняли яскраві та кольорові графічні малюнки.Кожен район та об’єднана територіальна громада області зобразила на автобусі дивовижну природу рідного краю, її краєвиди, донбаський степ та цікавий світ флори і фауни Луганщини.

14:01 04.06.2018

А ми на морі....

А ми на морі....

В учнів Білокуракинської ОТГ розпочався літній відпочинок на узбережжі Чорного моря. 10 учнів разом з керівником Хрипун О.О. проведуть 10 днів у таборі відпочинку "Крилатий" (Херсонська область).

13:10 04.06.2018

Канікули у "ЕКО-БІБЛІОТЕЦІ"

Канікули у "ЕКО-БІБЛІОТЕЦІ"

Літо – час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Літо в роботі Олександропільської бібліотеки – час творчості, фантазії та активізації всіх форм роботи. Організація літнього відпочинку дітей – традиційне направлення діяльності бібліотеки села. Бібліотека не порожня. Дітлахи приходять сюди із задоволенням і знаходять тут багато різних цікавих справ і занять.

13:02 04.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь