Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Україна починається з тебе".

"Україна починається з тебе".

В травні Білокуракинська ЗОШ № 1 долучилася до участі в конкурсі мікрогрантів "Україна починається з тебе". Метою даного конкурсу є розвиток лідерського потенціалу та проектного менеджменту молодих людей. Трохименко А.О. підготувала проект "Відкриємо ОСОБЛИВИЙ світ разом". Наша школа стала одним із переможців та отримала грант на суму 2983грн. В ході реалізації проекту кошти були витрачені на придбання канцелярських товарів, мольбертів для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

15:18 12.06.2018

Екскурсії до хлібопекарні

Екскурсії до хлібопекарні

Екскурсії у дитячому садочку вносять різноманітність у життя дітей, збагачують їхню уяву, дають змогу краще пізнати оточуюче середовище місцевості де вони мешкають. Тож сьогодні вихованці дитячого садка «Сонечко» відправилися у цікаву подорож до хлібопекарні, де випікають найсмачніших хліб.

15:09 12.06.2018

День Бантиків

День Бантиків

Ось і пройшов найцікавіший та найвеселіший день у дитячому садочку «Сонечко» - День Бантиків. До малят завітали дві подружки-клоунеси Анфіска та Іриска і, звісно, найкрасивіший, найталановитіший, найрозумніший чоловік у повному розквіті сил та краси – Карлсон. Разом з вихованцями садочка герої провели цікаві розваги та ігри: «Збери бантики», «Чарівні калоші-скороходи», «Хто швидше зав'яже бантик» тощо. Визначили переможців свята за кількістю бантиків на дитині. Переможцем стала Гриб Меланья – 18 бантиків у її образі. Свято продовжилося веселою дискотекою та полуничним десертом.

15:02 12.06.2018

Спортивні розваги в ДНЗ "Бурізка"

Спортивні розваги в ДНЗ "Бурізка"

Фізкультурні розваги дуже подобаються дошкільнятам насамперед тому, що об’єднують їх спільними переживаннями, дарують відчуття перемог. А головне – спортивні розваги допомагають формувати бажання бути сильними, спритними, витривалими, займатися спортом.

14:51 12.06.2018

Незабутня подорож

Незабутня подорож

11 червня вихованці ДНЗ "Берізка" відвідали пожежну частину селища Білокуракине. Під час екскурсії діти, мали змогу приміряти костюми пожежників та посидіти в кабіні пожежної машини, від чого й отримали велике задоволення.

14:45 12.06.2018

Екскурсія до музею

Екскурсія до музею

Учні Дем’янівської школи перебуваючи в літньому таборі відвідали Дем’янівський краєзнавчий музей. Екскурсію по музею проводила бібліотекар Дим'янівської бф № 6 Мирошниченко Альона Олександрівна.  Дуже цікаво було побачити народний одяг, чудові вишивані сорочки, рушники, ткацький верстат, предмети побуту  — все це хотілося потримати в руках.     В музеї багато документів, книг, які розповідають про історію нашого рідного села. Виявилось, що навіть назви старих вулиць села мають своє походження і свою історію.     Всі були дуже задоволені екскурсією і відчули свій зв'язок з багатьма поколіннями людей, що жили у продовж століть на нашій рідній землі і створювали її красу.

14:39 12.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь