A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Проведення прийому в ЦНАПі працівниками районного центру зайнятсті. Графік прийому.

Проведення прийому в ЦНАПі працівниками районного центру зайнятсті. Графік прийому.

12.09.2019 року  відповідно до узгодженого графіка, надавала роз’яснення законодавства про зайнятість та щодо послуг,які надаються службою зайнятості в ЦНАП Білокуракинської громади директор центру зайнятості Наталія Журба.

08:26 13.09.2019

День села Олександропіль

День села Олександропіль

День народження села – завжди хвилююча подія для його мешканців. В такий день кожен відчуває себе частинкою великої родини. Це свято, яке об'єднує всіх жителів села. Історія села є часточкою історії нашої держави, а  її  відомо творять люди.  От і 7 вересня 2019 р.  жителі села Олександропіль святкували 256 - річницю з дня першої згадки про село.

09:08 09.09.2019

В  Цілуйківській бібліотеці-філії №15 відбулася патріотична бесіда “Соняхи скорботи”

В Цілуйківській бібліотеці-філії №15 відбулася патріотична бесіда “Соняхи скорботи”

В  Цілуйківській бібліотеці-філії №15 відбулася патріотична бесіда “Соняхи скорботи” присвячена Дню пам`яті загиблих  захисників України. З похиленими головами соняхи вже не один рік, не можуть випростатися, потягнутися і гордо повернути голівки до сонця, боячись бути зрізаними кулями чи осколками від мін. Туча гуляє по степам та полям де незібраний врожай проростає з року в рік самостійно, як та покинута сирота-дитина, жалібно завиває вітер, та де-не-де зривається спів одинокої пташини. Не одна хата не дочекається робочих, невтомних рук, не одна мати не пригорне до своїх грудей своє дитя, не одна жінка виплакала всі сльози, а діти й досі чекають своїх татусів. Діти затамувавши подих, слухають розповідь бібліотекаря Застави В.І. про тяжкі роки війни, про знедолених людей, які повинні поневірятися по білому світі, про небайдужих людей, чия допомога та протягнута рука, зігрівають покалічені душі. До перегляду був запропонований фільм про «Іловайський котел», та схиливши голови, хвилиною мовчання вшанували пам`ять про воїнів, чиї подвиги навіки лишаться в наших серцях.

08:45 02.09.2019

Книжкова виставка «День пам’яті захисників України»

Книжкова виставка «День пам’яті захисників України»

До Дня захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, сувернітет і територіальну цілісність України бібліотекар Попівської бібліотеки-філії №14 Кривошликова А.І. підготувала книжкову виставку «День пам’яті захисників України». Відвідувачі, які завітали до бібліотеки, бібліотекар Кривошликова А.І., завідуюча Попівським сільським клубом Завацька Є.І., та староста села Гуртова Ю.А. вшанували пам'ять загиблих захисників України хвилиною мовчання.

08:40 02.09.2019

Бібліоквест – «Єдина Україна – це моя Батьківщина».

Бібліоквест – «Єдина Україна – це моя Батьківщина».

     Вже, майже, достигла калина, починає падати золотаве листя, а журавлі готуються до подорожі. І навіть дітлахи змінюють свій вже звичний режим дня. Так-так, вже прийшов Вересень. Тож, щоб дітям легше було «увійти в колію» нового навчального року бібліотекар Білокуракинської центральної бібліотеки Мінчук Н.І., до дня знань провела бібліоквест – «Єдина Україна – це моя Батьківщина». В змаганнях брали участь учні 8-Б з класним керівником Грековой Н.О. та 9-А під керівництвом Заїки В.І. Розділившись на дві команди, діти активно приймали участь у квесті, з цікавістю дивилися відеоролики, відповідали на запитання.

08:32 02.09.2019

Тематична  виставка «Іловайський котел пам’ятаємо»

Тематична виставка «Іловайський котел пам’ятаємо»

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння  російським військам, українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. Саме 29 серпня був розстріляний так званий "зелений" коридор пекельного Іловайська. 366 українських воїнів загинуло, 429 - отримали поранення різного ступеню тяжкості, 300 - потрапили у полон В цей день у   КЗ «Краєзнавчий музей» відкрилася тематична  виставка «Іловайський котел пам’ятаємо» на яку завітали  військовослужбовці та громадськість селища. Присутні хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих захисників України та переглянули відео про бої 2014 року  під Іловайськом.

16:02 29.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь