A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

День села Олександропіль

Дата: 09.09.2019 09:08
Кількість переглядів: 474

Фото без описуДень народження села – завжди хвилююча подія для його мешканців. В такий день кожен відчуває себе частинкою великої родини. Це свято, яке об'єднує всіх жителів села. Історія села є часточкою історії нашої держави, а  її  відомо творять люди.  От і 7 вересня 2019 р.  жителі села Олександропіль святкували 256 - річницю з дня першої згадки про село.

Свято Дня села розпочалось зі святкового концерту, котрий спільними зусиллями  підготувала Яружна С.В.  разом з творчими колективами Будинку культури. Ведучі концерту Догадайло Любов та Корнієнко Ольга від усього серця вітали теплими словами односельчан та гостей свята, чим дарували позитивні емоції та хороший настрій.

Концертна програма була цікавою та насиченою на музичні вітання від Ревякіної Олени, Водолаги Катерини, Рябоконь Татьяни, Кожемяка Людмили, Догадайло Любов, Яружної Світлани та Яружної Дани, котрі своїми вокальними здібностями привітали всих хто робить вагомий внесок в історію рідного села :шановних хліборобів, які працюють день і ніч не покладаючи рук, медичних робітників ,які в будь-який час прийдуть на допомогу, працівників поштового відділення зв'язку ,які і в літню спеку і в зимову стужу ідуть до кожної оселі, працівників торгівлі, котрі прикладають всі зусилля для забезпечення мешканців нашого села товарами першої  необхідності. Для працівників освіти виступали вихованці Олександропільськой ЗОШ, які винонали пісню про свій рідний край.

Також, невеличкими подарунками  привітали наймолодших жителів села, які з’явилися на світ у 2019 р. та довгожителів, котрі все своє життя починаючи від юності  до сьогодення пропрацювали в рідному селі.

Було поздоровлено молодят , які зробили серйозний крок та закріпили узами шлюбу своє життя та пари, що відзначили  свої весільні ювілеї у цьому році.

Сучасні танці у виконані Ревякіної О, Водолаги К, Яружної Д, Догадайло В, Козаченко Д, Коваленко А.  подарували глядачам  незабутні враження.

На святі були присутні гості, котрі привітали всіх зі святом-  це селищний голова Сірик С. І. керуючий північним регіоном ПРАТ «Агротон» Баранов О.В. та архимандрит Володимир Могильний, котрий ще в 2013 році розпочав реконструкцію святині нашого краю церкви «Всіх Скорботніх радість» за, що і хочеться висловити свова подяки від усіх жителів села.

Після урочистої частини до слова привітання долучилася сільська голова Хоружина М.А, яка була вдячна всим присутнім,що були на святковому  концерті та побажала завжди жити в мирі і злагоді, допомогати один одному, творити добро і  куди б не закинула вас доля, не забувайти про своє рідне село.

А на завершення святкування Дня села розпочалося справжне гуляння БК,  всіх гостей частували кулішем, шашликами і смаколиками, та українськими народними стравами, які приготували господині села. Працювали дитячі атракціони: гірки, батути, машинки та продавали солодку вату. Були проведені конкурси в яких приймали участь всі бажаючі, хто хотів розважитись.

Дискотека під відкритим небом під веселу та запальну музику  та феєрверк, який подарував Баранов О.В. завершили насичену програму свята, яке надовго запам’ятається його жителям, та гостям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь