Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Про пільгові довгострокові кредити для ВПО

Дата: 26.07.2024 16:00
Кількість переглядів: 47

Фото без опису


1. Заходи державних програм, які реалізуютьсяДержавною спеціалізованою фінансовою установою «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» (ДСФУ Держмолодьжитло) та направлені назабезпечення житлом ВПО шляхом надання пільгових довгострокових кредитів:
1.1. Кредит для молоді:
ПОРЯДОК використання коштів, передбачених у державному бюджеті для збільшення статутного капіталу Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» з подальшим спрямуванням на виконання Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013-2026 роки (затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 № 488).
1.2. Кредит для ВПО (KFW):
ПОРЯДОК використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою «Надання пільгових іпотечних кредитів внутрішньо переміщеним особам» (затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2021 № 451).
1.3. Кредит для ВПО та АТО(ООС):
ПОРЯДОК використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання пільгового довгострокового державного кредиту внутрішньо переміщеним особам, учасникам проведення антитерористичної операції (АТО) та/або учасникам проведення операції Об’єднаних сил (ООС) на придбання житла  (затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 27.11.2019 № 980). 
1.4. Кредит педагогам:  
Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання кредитів на будівництво (реконструкцію) і придбання житла для наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників  (затвердженопостановою Кабінету Міністрів України від 14.05.2008 № 453).
Загальні умови, що до участі у вищезазначених програмах розміщені на сайті ДСФУ Держмолодьжитло
 
2. Програма з пільгового кредитування житла для сільських мешканців, що реалізується Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України (Мінінфраструктури) через фонди підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.
2.1. Програма «Власний дім»  
Правила надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі (затверджено постановоюКабінету Міністрів України від 05.10.1998 № 1597).
Заяву можна подати до регіональних фондів підтримки індивідуального житлового будівництва на селі за місцем проживання внутрішньо переміщеної особи.
3. Іпотечне кредитування громадян України приватним акціонерним товариством «Українська фінансова житлова компанія» (ПАТ «Укрфінжитло»)
 
3.1. Державна програма є-Оселя
Умови забезпечення ПАТ «Укрфінжитло» (затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 02.08.2022 № 856). 
Заяву можна подати через додаток «Дія».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь