Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Артпростір Житомирщини "Вежа" вихідними відвідали представники з територіальних громад Луганщини

Дата: 10.06.2024 17:01
Кількість переглядів: 39

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

На одній із вулиць Житомира, височіє її архітектурна візитівка - водонапірна вежа,🏰 будівля якої була створена у неоготичному стилі більше століття тому, але й досі вражає своєю красою її мешканців та гостей міста.

✅Завдяки ініціативній групі місцевих активістів та волонтерів, які у 2020-му навели там лад, за грантові кошти провели електрику і почали організовувати безкоштовні екскурсії, концерти, виставки картин і фотографій, виробів майстрів, зустрічі з творчими особистостями, фестивалі, втілювати різноманітні проєкти, запрошувати митців з усієї країни та ін.

📍 У квітні цього року тут розпочав свою роботу новий сезон муніципального артпростіру "Вежа". На сьогодні водонапірна вежа міста стала не просто символом водопостачання, а й протором для унікальної виставки 🖼картин, які, до речі, намальовані звичайною кульковою ручкою.🖊

✅Нещодавно, а саме 09.06.2024 року це історичне артмісце відвідали представники територіальних громад Луганщини, щоб насолодитися цими унікальними шедеврами, адже метою проєкту є популяризація культури та мистецтва,🎼 залучення молоді до творчих активностей та покращення ментального здоров’я, волонтерської діяльності.🇺🇦 Артмайданчик дав можливість представити твори сучасних молодих👩‍🎨 художників з Житомира, Києва та всієї України на тему війни.

🖼Картини, які були представлені глядачам, вразили своєю красою та деталізацією. Відчувалася тонка інтуїтивна вуаль, яку автори змогли провести через кожен витвір свого мистецтва. Кожна робота заставляє замислитись про щось вічне, не вимірне…

🪶Цей учорашній перформанс продемонстрував неймовірну майстерність та талант, перетворивши простий інструмент у знаряддя для створення шедеврів, місце проведення, - водонапірна башта🏰, - як майданчик для пориву емоцій, вражень, підкресливши тим, неабияку силу та міць мистецтва у цілому Всесвіті кожного з нас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь