Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Найтиповіші питання у процесі формування е-Посвідчення в Дії

Дата: 07.06.2024 11:09
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

 

 

 

Команди Мінветеранів та Міністерство цифрової трансформації України впровадили е-Посвідчення ветерана у мобільному застосунку Дія. Участь в ньому взяли до 10 000 ветеранів, а за результатами тестування переважна більшість е-Посвідчень були успішно згенеровані.

🔹Тестування допомогло виявити найтиповіші питання, які виникають у ході формування. Нижче можна ознайомитися з ними та отримати відповіді на більшість з них.

☝️Послуга недоступна.

Ваш податковий номер не пройшов перевірку. Будь ласка, зверніться до банку за яким Ви авторизувалися в Дії, для перевірки даних. Якщо в банку всі дані правильні, зверніться до найближчої податкової.

☝️Реєстр недоступний.

Нічого страшного, системи можуть також стомитися і не працювати деякий час через різні обставини.Спробуйте повторити пізніше.

☝️Документ не знайдено (відсутність запису про наданий статус в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни).

Якщо Ваш документ не знайдено — це означає, що відомості про Вас не передано до Єдиного державного реєстру ветеранів війни органом, який надав Вам статус згідно з чинним законодавством. На жаль, Мінветеранів не може самостійно отримати дані, надіслані Вами, та ввести їх в реєстр. Такими повноваженнями наділений виключно орган, який надавав Вам певний статус — органи соціального захисту населення або комісії сил безпеки та оборони або міжвідомча комісія з надання статусу учасника бойових дій. Яким саме органом було видано посвідчення Вам, вказано на паперовому посвідченні. Зателефонуйте на Єдину ветеранську лінію Мінветеранів 0 800 505 217 повідомте про такий орган та оператор скаже в який спосіб якнайкраще виправити ситуацію, щоб Ваші дані потрапили до ЄДРВВ.

🔹Якщо Вам було надано статус учасника бойових дій, Ви можете також повідомити Мінветеранів за посиланням: https://mva.gov.ua/forma-elektronnogo-zvernennya-gromadyan-1

🔹Можуть виникати певні труднощі напряму зв'язатися з відповідальним командиром в/ч, тому команда Мінветеранів готова допомогти розшукати інформацію про Вас, яка наразі перебуває на шляху до Реєстру.

☝️Неможливо додати фото.

Якщо у Вас немає ID-картки або закордонного паспорту для відображення відцифрованого образу обличчя, на жаль, е-посвідчення ветерана не може бути сформовано.

☝️Відсутня повна інформація в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни.

Якщо Ваш документ знайдено, але е-Посвідчення не відображається через помилки в персональних даних або відсутність оновленої інформації про реквізити паперових посвідчень або документ відображається з помилками, Вам потрібно оновити дані в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни.

Детальніше, як це зробити — читайте на офіційному сайті Мінветеранів за посиланням➡️https://mva.gov.ua/category/253-elektronne-posvidchennya-veterana

ℹ️Послуги реалізуються Мінцифрою спільно з Міністерством у справах ветеранів України за підтримки «Проєкту підтримки Дія», який впроваджується Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансування Швеції, та за експертної підтримки проєкту DT4UA, що фінансує Європейський Союз та впроваджує E-Governance Academy.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь