Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

124 випускники з Луганщини нагороджені золотими та срібними медалями

Дата: 05.06.2024 15:10
Кількість переглядів: 56

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

Артем Лисогор привітав випускників та їх батьків і учителів із успішним закінченням навчального року. Церемонія нагородження медалістів відбулася у Дніпрі. 

«Закінчення школи – це важливий етап у житті кожної людини. Це мить, коли ви всі сповнені наснаги, мотивації і готові впевнено йти до своїх мрій. На жаль, на ваші найкращі роки, випали випробування війни. Ви вмить подорослішали. Але разом з цим стали сильнішими, впевненими та вмотивованими. Саме такої молоді зараз потребує наша країна», - сказав голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор у вітальному слові. 

Навчання наших дітей вкрай непросте – окупація рідних домівок та шкіл, евакуація до більш безпечних регіонів, онлайн-освіта, уроки під постійні звуки сирен та попри російські атаки. Але це не завадило їм стати кращими та демонструвати високі досягнення у навчанні серед інших регіонів. Наші діти – постійні переможці всеукраїнських олімпіад, конкурсів, змагань. Перш за все, це заслуга луганських учителів та освітян.

«Шановні освітяни, ви також у головних ролях сьогоднішнього свята. Саме завдяки вашій титанічній праці, вашим старанням та терпінню ми продовжуємо навчати наших дітей та випускати у світ дійсно найкращу молодь. Ви продовжуєте нести знання і на тимчасово окупованих територіях. Не віддаєте ворогу наше майбутнє. Тому велика вдячність кожному із вас», - наголосив Артем Лисогор. 

Також очільник регіону побажав випускникам не втрачати свого гарту, жаги до знань та аби їх життєвий шлях продовжувався у мирній та вільній Україні. Адже саме вони – майбутні медики, науковці, правоохоронці, підприємці, працівники культури та ІТ-сфери, політики. Саме вони розвиватимуть країну та відновлять Луганщину.

Завдяки Збройним Силам України сьогодні ми можемо виховувати наших дітей,  вірити у мирне майбутнє України та повернення тимчасово окупованих територій. 

 Слава ЗСУ! Слава Україні!

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь