Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Артем Лисогор вручив державні нагороди родинам загиблих Героїв

Дата: 30.05.2024 13:41
Кількість переглядів: 62

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


Фото без описуФото без опису

 

 

 

Очільник Луганщини Артем Лисогор вручив відзнаки Президента України «За оборону України» родинам загиблих Героїв - старшого сержанта батальйону поліції особливого призначення Максима Воронкова та Дениса Сліпцова – сержанта поліцейського взводу № 2 роти № 4 БПСПОП  «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» ГУНП в Луганській області.

«Денис і Максим служили у підрозділі, який мені особисто дуже близький, – батальйоні «Луганськ-1». Ми разом зустріли війну. Але, на жаль, російську навалу хлопці зупинили ціною власного життя. Герої не вмирають, вони стають до Небесного війська та оберігають свої родини та наше мирне життя», - звернувся до присутніх на заході Артем Лисогор.

У свою чергу начальник ГУНП у Луганській області Олег Григоров нагадав про бойовий шлях бійців. Так, Максим Воронков, позивний «Казанова», захищав міста Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне, а також евакуював цивільних осіб з зон бойових зіткнень. 30 березня 2022 року під час боїв на околицях міста Сєвєродонецьк, в результаті ворожого мінометного обстрілу, Максим отримав несумісні з життям поранення. Йому було 32 роки.

Денис Сліпцов, позивний «Дагестан», у складі групи проводив фільтраційні заходи після звільнення населеного пункту с. Вербівка на Харківщині. 7 вересня 2022 року внаслідок авіаційного обстрілу селища отримав смертельні поранення. Йому назавжди – 28. Дві донечки залишились без батька.

Нагороди отримали дружини Героїв - Юлія Воронкова та Міліца Сліпцова.

«Підтримка родин наших бойових побратимів, які віддали життя за незалежність України, – наш святий обов’язок. Родини Героїв ніколи не залишаться сам на сам зі своїми проблемами», - зазначив Олег Григоров.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь