Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Білокуракинська селищна військова адміністрація запрошує до участі в  онлайн конкурсі «Мистецтво, що рятує життя»

Дата: 02.05.2024 10:23
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

 

Увага, конкурс!

 

Білокуракинська селищна військова адміністрація запрошує до участі в  онлайн конкурсі «Мистецтво, що рятує життя», який проводиться Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації, присвячений Дню охорони праці у 2024 році, організований Державною службою України з питань праці. Роботи приймаються до участі у конкурсі включно до 25 червня 2024 року виключно шляхом реєстрації та завантаження на порталі «Мистецтво безпеки праці». До участі допускаються всі бажаючі без обмеження за віком, зайнятістю та місцем проживання.

Згідно до Методичних рекомендацій щодо організації і проведення цього конкурсу:

- до участі у конкурсі приймаються будь-які візуальні матеріали та зображення на теми охорони праці, здорового робочого місця, безпечного виконання робіт, зокрема: постери чи інформаційні плакати, створені вручну або за допомогою програмного забезпечення; художні фото, колажі чи зображення, створені на основі фото; малюнки, виконані вручну на будь-якому матеріалі і в будь-якій техніці малювання; відеоролики (мультиплікаційні, документальні, художні);

- для участі у конкурсі учасники особисто реєструються на порталі «Мистецтво безпеки праці» (далі - портал) та завантажують свої роботи у форматі jpg, jpeg або png. Одночасно із надсиланням робіт учасниками (за бажанням) може надаватися згода на продаж їх творів (в електронному вигляді) через аукціон з подальшим направленням коштів на потреби Збройних Сил України. У разі, якщо учасник є неповнолітнім, до заявки обов’язково долучається згода одного з батьків.

 

     Конкурс відбувається в два етапи: обласний та національний.

     Роботи приймаються до участі у конкурсі з 28 квітня по 25 червня включно шляхом реєстрації та завантаження на порталі, які потім автоматично перенаправляються на електронну пошту журі відповідної області.

      Оцінювання робіт здійснюється з урахуванням віку учасника. Роботи учасників, що народилися після 1 січня 2013 року, оцінюються в окремій категорії.

       Журі міжрегіонального управління Держпраці оцінює зміст робіт на відповідність заявлений темі та визначає переможців І етапу за кожним з напрямків, які потім надсилаються Держпраці для розміщення на порталі для онлайн голосування. Про перемогу на цьому етапі учасники повідомляються обласним журі шляхом направлення відповідного повідомлення на електронну пошту та розміщення відповідної інформації на веб сайті відповідного міжрегіонального управління Держпраці.

       Переможці конкурсу нагороджуються відзнаками Держпраці та відповідного міжрегіонального управління Держпраці. Інформація про переможців конкурсу розміщується на інформаційних ресурсах Держпраці, міжрегіональних управлінь та партнерів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь