Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

7 терміналів Starlink для забезпечення діяльності гумхабів виділено з регіонального матеріального резерву

Дата: 02.04.2024 11:31
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

«Внаслідок масованої ракетної атаки російської федерації та пошкоджень енергетичної інфраструктури України введені графіки аварійних відключень електропостачання на Харківщині, Дніпропетровщині та в інших регіонах, де працюють гуманітарні хаби релокованих громад Луганської області. Наразі усі вони укомплектовані автономними джерелами живлення, проте для сталої роботи хаби необхідно забезпечити стабільним зв’язком», - звернувся до членів регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Олексій Смирнов.

Тож, заслухавши аргументи голів громад, які мають проблеми із доступом до мережі Інтернет, комісія вирішила виділити з регіонального матеріального резерву термінали Starlink для потреб Лисичанської, Рубіжанської, Попаснянської, Коломийчиської, Нижньодуванської місцевих військових адміністрацій.

Всього громади отримають 7 маршрутизаторів, з яких один – для потреб Лисичанської МВА, яка наразі залучена до будівництва фортифікаційних споруд у Донецькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь