A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

У Рубіжному продають талони на прийом до пенсійного фонду, тиждень від увімкнення котельні в Сєвєродонецьку – тепло не дістає до будинків, ворог збільшив кількість авіаційних ударів

Дата: 04.03.2024 10:40
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

 

 

«Після нетривалої паузи росіяни знов збільшили авіаційну присутність на нашій ділянці відповідальності. Учора вони завдали ударів по трьох селах Луганщини. На Куп’янському напрямку – по Надії та Твердохлібовому, на Лиманському, що передбачувано, – по Білогорівці, – зазначив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – В районі цього населеного пункту противник  організував спробу штурму, але наші захисники дали відсіч окупантам. Під вогонь артилерії потрапило Невське».

В окупованому Рубіжному налагоджено бізнес – продаж талонів на прийом до пенсійного фонду. Аби його отримати безоплатно, люди займають чергу із попередньої доби.

Прилаштувались ті, хто живе ближче, – щодня стоять в чергах, стають власниками талонів і пропонують іншим придбати своє місце. За менші гроші можна купити місце в черзі.

До виборів, начебто встигли – в останні зимові дні в Сєвєродонецьку увімкнули котельню централізованого теплопостачання. Але її потужностей не вистачає навіть для доставки носія до перших вцілілих багатоповерхівок. Батареї залишаються холодними. Навесні, коли температура вже вище нуля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь