Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Сьогодні ми вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав та відзначаємо 35-ту річницю виведення радянських військ із Демократичної Республіки Афганістан

Дата: 15.02.2024 10:15
Кількість переглядів: 41

 

Фото без опису

Фото без опису

Минуло вже багато років після тих трагічних подій  війни,  проте цей  день назавжди залишився в пам’яті людей, як приклад мужності та вірності військовому обов’язку.


160 тисяч українців пройшли через пекло тієї війни, 12 тисяч з них отримали поранення, контузії, були скалічені, а 3360 – не повернулися до своїх домівок, які заплатили життям за інтереси чужої країни.

 За героїзм та особисту мужність, проявлену у бою, понад 70 наших земляків нагороджені Золотою Зіркою та званням Герой Радянського Союзу, 24 з них – посмертно.

Найбільші втрати припали на 1982 – 1984 роки. Саме тоді загинули і наші земляки: Олексій Рудяшко, Олег Іванов, Микола Шипілов, Микола Третяк.

Низький уклін родинам, які виховали таких синів-героїв. Ціна мирного неба занадто велика для кожно з нас, ми завжди будемо про це пам’ятати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь