A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

День села Бунчуківка

Дата: 23.09.2016 17:01
Кількість переглядів: 931

СВЯТЕ ЯК ХЛІБ, МОЄ РІДНЕ СЕЛО

Рідне село. Воно справді зігріває душу кожного. Це тепло глибоко проникає до серця. І де б ми не були, а невидимі промінчики притягують до себе, кличуть із далеких доріг до рідного села, до отчого дому. Здається, нема нічого кращого на світі за побачення з рідними вулицями, батьківською хатою, рідною школою.

 

Нещодавно відбулося святкування Дня села Бунчуківка. Завдяки ініціативі місцевих жителів та, звичайно, спонсорській допомозі Білокуракинської ОТГ, СТОВ «Україна», приватних підприємців Г.П.Грицай, О.Є.Галінського, М.М.Лавренка, а також А.М.Грицай, І.М.Грицай, В.М.Перепічай, В.М.Грицай, В.О.Вітру цього дня відбулося феєричне народне гуляння. Село було святково прикрашене, серед буйних різнобарвних осінніх дерев біліли ряди хат, обгороджених тином і навіть маленький дощик не зіпсував святкового настрою. Робітники з благоустрою О.С.Щербак, Є.В.Потапенко та Ю.В.Васильченко напередодні свята попіклувалися, щоб Бунчуківка була чистою, впорядкованою та затишною.

Після урочистих нагороджень найменших жителів села, старожилів, майстринь декоративно-прикладного мистецтва (слід зазначити, що на території цього краю мешкає ціла династія майстринь – це сім’я Васильченків, а також футбольної команди села Бунчуківка, яка захищає честь малої Батьківщини на футбольних змаганнях різного рівня) розпочалася святкова концертна програма. Гучними оплесками зустрічали мешканці села музичні вітання учасників колективу «Дем’яночка», які приїхали на свято завдяки директору АТП В.І.Усову. Неперевершені номери подарували артисти районного Будинку культури та Бунчуківського СБК. Брали участь у святковому концерті і юні учні Бунчуківської ЗОШ. Програма захоплювала дихання кожному глядачу. Це було дійсно вражаюче.

 

Особливо присутнім сподобався конкурс на кращий стіл від вулиць села, де перемогу виборола вулиця Колгоспна. А кухарі М.Т.Борцова, Л.А.Ківшар, І.В.Щербакова, Т.М.Ворочек, Л.М.Кісіль та Т.А.Мусіюк пригощали всіх бажаючих кашею і біляшами.

Та на цьому свято не закінчилося. Після урочистостей були яскраві танці. Тож День села у Бунчуківці відзначали гучно, по-родинному, з добром і любов’ю.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь