Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Від душі вітаємо вас зі знаменною датою – Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2023 08:00
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Україна вдруге святкує День Незалежності в умовах повномасштабної війни.

Ця дата втілила в собі давнє прагнення нашого народу до свободи й самовизначення. З тієї пори, як була проголошена незалежність, наша країна пройшла декілька етапів духовного оновлення, відтворюючи патріотизм, традиції й духовність нашого народу. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. І тому хочеться побажати, щоб кожен з нас, в першу чергу почав з власної незалежності! Нехай незалежно ні від чого, у нас виходить знаходити в житті позитивні моменти та радіти! Нехай це важливе свято додасть вам сил і здобутків в ім’я боротьби за нашу незалежну Батьківщину.

Прийде цей день та принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови наших: сіл, селищ, міст, районів, областей та усієї України!

Від щирого серця й від усієї душі зичимо землякам, рідним, друзям та колегам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. Зі святом Вас! З Днем Незалежності України!

Білокуракинська селищнавійськова адміністрація.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь