A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Звернення депутатів Білокуракинської селищної ради до Президента України Зеленського Володимира Олександровича

Дата: 09.02.2022 13:04
Кількість переглядів: 499

Фото без опису            Депутати Білокуракинської селищної ради засвідчують Вам свою повагу та звертаються з проханням сприяти у вирішенні проблемного питання стосовно критичного стану дорожнього покриття автомобільної дороги О-130302 «Білокуракине-Луб’янка-Олексіївка-Нещеретове».

Автомобільна дорога О-130302 «Білокуракине-Луб’янка-Олексіївка-Нещеретове», знаходиться у підпорядкуванні Департаменту розвитку, утримання мережі автомобільних доріг області, промисловості та транспорту Луганської обласної державної адміністрації.

         Капітальний ремонт дороги не проводився багато років. Стан дорожнього покриття на відрізку км 4+000 – 7+000 дороги знаходиться в аварійному стані та не підлягає поточному ямковому ремонту. Такий стан автомобільної дороги становить під загрозу людське життя та здоров’я. До депутатів селищної ради постійно надходять звернення від мешканців громади та представників бізнесу щодо жахливої ситуації на зазначеній ділянці дороги. Автомобільна дорога О-130302 «Білокуракине-Луб’янка-Олексіївка-Нещеретове»  має важливе соціально-економічне значення для регіону, так як забезпечує під’їзд до елеваторів. Сільгоспвиробники використовують зазначену автомобільну дорогу для перевезення продукції сільгоспвиробництва так, як Білокуракинська селищна територіальна громада відрізана від залізничного сполучення з магістралями України, єдиним шляхом сполучення та перевезення слугує автомобільна дорога О-130302.

У зв’язку з критичним станом дорожнього покриття вищезазначеної автомобільної дороги великогабаритні вантажні автомобілі рухаються по вул. Центральній в смт. Білокуракине, де розміщено основні інфраструктурні об’єкти Білокуракинської селищної територіальної громади, руйнуючи автомобільні дороги комунальної власності громади та погіршуючи стан автодороги регіонального значення  Т-1313, що співпадає з вул. Центральною в смт. Білокуракине.

Білокуракинська селищна громада неодноразово зверталася з даною проблемою до Луганської обласної державної адміністрації, але питання ремонту автодороги так і залишається не вирішеним.

Просимо Вас сприяти вирішенню  питання, щодо здійснення капітального ремонту дороги та підтримки економічного розвитку Білокуракинської селищної територіальної громади.

         Заздалегідь дякуємо Вам за порозуміння та підтримку.

 

 

З повагою,

 

Депутати Білокуракинської селищної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь