A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

В Білокуракинській СТГ успішно реалізовано проект «Популяризація здорового та активного способу життя, підтримка спортивних команд під час змагань шляхом забезпечення матеріальної бази спортивно танцювальної команди з черлідінгу»

Дата: 04.09.2021 15:58
Кількість переглядів: 436

В Білокуракинській СТГ успішно реалізовано проект «Популяризація здорового та активного способу життя, підтримка спортивних команд під час змагань шляхом забезпечення матеріальної бази спортивно танцювальної команди з черлідінгу»

За рахунок коштів Білокуракинської селищної ради відбулась реалізація проєкту по забезпеченню матеріально-технічної бази спортивно-танцювального гуртка «Черлідинг» Будинку дитячої та юнацької творчості. Загальна сума становила 14545 грн. На цю суму було придбано костюми (9750грн), помпони (1020грн), гольфи (975грн), спортивні мати для тренувань (2800грн). Всі ці матеріали необхідні для забезпечення якісних тренувань команди та гідного представлення на спортивних змаганнях та масових заходах.

Черлідинг досить молодий але сучасний та яскравий вид спорту, який здатен внести різноманітність в творче та спортивне життя громади. Матеріальне забезпечення діяльності гуртка підвищить його популярність, сприятиме спортивному та всебічному розвитку особистості, зміцненню здоров’я, формуванню естетичних та колективних навичок, здорового та активного способу життя серед молоді. Черлідинг направлений на підтримку спортивних команд під час змагань та створення сприятливого морально-психологічного клімату серед гравців; виховання почуття командності та синхронності; прищеплення молоді почуття відповідальності та дисципліни.

Черлідинг – це поєднання акробатики, танцю та гімнастики. Для якісного відпрацювання акробатичних елементів та запобігання травм під час тренувань використовуються спортивні мати. Яскраві та зручні костюми грають важливу роль під час виступів, а помпони є незамінним атрибутом та завершальним елементом в образі черлідера. 

Фото без опису Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь