A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Вшанували світлу пам'ять та провели Кубок з футзалу

Дата: 19.10.2021 13:13
Кількість переглядів: 362

Фото без опису

9 жовтня  на полі КЗ Білокуракинського фізкультурно-спортивного комплексу «Здоров’я» відбувся відкритий Кубок Білокуракинської СТГ з футзалу, присвячений пам’яті гравців футбольного клубу «Дніпро» Дмитра Кошеленка, Валерія Кадука та Володимира Земляного, за участі їх рідних, близьких, товаришів, колег та односельців.

Після урочистого відкриття спортивного заходу до виступу були запрошені голова Білокуракинської СТГ Сергій Сірик та голова Лозно-Олександрівської СТГ Євген Світличний, які подякували всім учасникам Кубку за любов до футболу, вміння цінувати спортивну дружбу та бажання вшановувати світлу пам’ять своїх колег - футболістів, справжніх товаришів та гарних людей. Також із чуттєвою промовою, де звучали словами вдячності виступила мама Дмитра Кошеленка – Ольга Кошеленко. 

Ведуча заходу Ніна Ланіна згадала життєвий шлях юних спортсменів, які рано пішли у небуття. Дмитро Кошеленко народився у 1989 році. Навчався у Білокуракинській ЗОШ №1. З дитинства мріяв про футбол, тому й почав займатися в ДЮСШ. Вже у старших класах брав участь в Першій лізі Чемпіонату України за Старобільську команду. На дорослому рівні грав за збірну команду Білокуракинського району. В місцевих чемпіонатах з великим задоволенням мав нагоду брати участь у складі команди Горгазу, АТП, «Агротон» (Тимошине), «Дніпро» (смт Білокуракине). Грав на позиції напівзахисника.

Валерій Кадук народився у 1985 році. Починав свій спортивний шлях у м.Лисичанськ, в коли разом з сім’єю переїхали до Білокуракиного навчався у Білокуракинській ЗОШ №1 та займався футболом у місцевій ДЮСШ. Брав участь у районних та обласних змаганнях. У місцевому Чемпіонаті грав за команду «Дніпро» на позиції захисника.

Володимир Земляний – 1985 року народження. Навчався у Білокуракинській ЗОШ №1. Вже з першого класу хлопчик почав займатися футболом в ДЮСШ. У команді «Хортиця» (смт Білокуракине) під наставництвом Мотузного Михайла Олексійовича неодноразово брав участь у обласних та всеукраїнських змаганнях та ставав призером цих змагань. В місцевому Чемпіонаті грав за команду «Дніпро», позиція – воротар.

Перед початком турніру всі вшанували пам’ять земляків футболістів хвилиною тиші. Далі з програмою змагань присутніх ознайомив головний суддя, спеціаліст з питань молоді та спорту Білокуракинської СТГ Олександр Шестак. У змаганнях взяли участь команди з сіл Паньківка, Нещеретове, Просторе, Тимошине, Шапарівка, а також команди «Дніпро» та ветерани спорту.

Футбольна зустріч між учасниками проходила в дружній атмосфері та безкомпромісній боротьбі. За підсумками напруженого видовищного протистояння перемогу в пам’ятному Кубку виборола команда «Дніпро».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь