A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Спекотно, але ми працюємо над важливими справами у Білокуракинській громаді!

Дата: 23.07.2021 08:01
Кількість переглядів: 892

Фото без опису22 липня відбулося чергове засідання робочої групи з організації проведення СЕО проєкту відкоригованої Стратегії розвитку Білокуракинської територіальної громади на якому учасники заходу обговорювали напрацьовані пропозиції до напрямів проєкту Стратегії.

         Наприклад, до напряму «Розвиток малого та середнього підприємництва в громаді» в сфері «Сприяння   створенню фермерських господарств та кооперації» надійшли пропозиції по створенню «зеленої» бізнес-школи (навчання по впровадженню екологічно чистого, ресурсоефективного виробництва та екологічних інновацій; навчання агровиробників використанню сучасних пестицидів та агрохімікатів з мінімальним негативним впливом; навчання землевласників та землекористувачів екологічно сталого використання земельних ресурсів, дотримання норм законодавства в галузі їх охорони; навчання й підтримка екофермерів підтримка підприємців-власників «зелених садиб»).

        До напряму «Якісне водопостачання та водовідведення» додати пропозиції по реконструкції очисних споруд в смт. Білокуракине та запровадження систем додаткової очистки води у виховних, освітніх та лікувальних закладах.

          До напряму «Створення комплексної системи поводження з ТПВ» додати пропозиції по продовженню модернізації системи поводження з ТПВ (створення станції компостування для збору органічних відходів (листя, трави); проведення інформаційної кампанії серед населення щодо роздільного збору сміття; оноволення спецтехніки, зокрема закупівля подрібнювача для утилізації гілок, дерев та кущів; налагодження контролю за утилізацією промислових відходів та відходів, що утворилися у процесі переробки сировини тваринного походження).

        До напряму «Екологічні акції та освіта» додати пропозиції по акціям (проведення висадки лісових насаджень на березі річок; висадження дерев та відновлення полезахисних смуг; проведення днів Зеленої громади тощо).

      Всі пропозиції будуть обов’язково розглянути. Спектоно, але ми працюємо! Далі буде…

 

#IRF

#EU4USociety

#ПрямуємоРазом  

#MovingForwardTogether.

 

Заходи проводиться ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «Будуємо успішну Білокуракинську селищну громаду разом! Забезпечення сталого еко середовища» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety. Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь