Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Про проведення заходу в рамках розробки та затвердження Стратегії розвитку системи соціального захисту населення Білокуракинської селищної територіальної громади на 2021-2026 роки

Дата: 28.04.2021 16:52
Кількість переглядів: 489

Фото без описуВ рамках реалізації четвертого етапу реалізації Проєкту “Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальноі? сфери в 10 громадах Луганськоі? та Донецькоі? областеи?”, що виконується Асоціацією органів місцевого самоврядування “Асоціація учасницького розвитку громад” в рамках проєкту “Спеціальна програма підтримки Східної України (підконтрольні Уряду території)”, що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина  27.04.2021 року  в приміщенні Білокуракинської селищної ради на базі мультимедійної кімнати відбувся завершальний тренінг з узагальнення попередніх напрацювань, визначення можливих доповнень та змін до Стратегії розвитку системи соціального захисту населення Білокуракинської селищної територіальної громади та Плану дій на основі зворотного зв'язку від мешканців громади.

Спільно з експертами проєкту робоча група у складі посадових осіб селищної ради, її виконавчих органів, старост, громадських організацій, з залученням мешканців громади, розробила Стратегію розвитку системи соціального захисту населення на 2021-2026 роки Білокуракинської селищної територіальної громади та План дій на 2021 рік. Ці документи найближчим часом будуть доопрацьовані та подані робочою групою до затвердження на сесії Білокуракинської селищної ради.

Також у рамках компоненту “Цифрова трансформація та модернізація соціальних інституцій” експертами з цифрових рішень на основі проведеної первинної оцінки цифрової зрілості соціальних установ і  аналізу даних був розроблений Плани дій з цифрової трансформації та удосконалення послуг соціальних установ, а також визначені потреби у програмно-технічних засобах для їх належного впровадження у громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь