A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Про проведення презентації проєкту стратегії розвитку системи соціального захисту населення Білокуракинської селищної територіальної громади

Дата: 23.02.2021 14:30
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

23 лютого 2021 року  в приміщенні Білокуракинської селищної ради  на базі мультимедійної кімнати відбулась публічна презентація напрямків розвитку системи соціального захисту населення, в рамках  третього етапу реалізації Проєкту “Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальноі? сфери в 10 громадах Луганськоі? та Донецькоі? областеи?”, що виконується Асоціацією органів місцевого самоврядування “Асоціація учасницького розвитку громад” в рамках проєкту “Спеціальна програма підтримки Східної України (підконтрольні Уряду території)”, що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина.

Напрямки розвитку системи соціального захисту населення Білокуракинської селищної територіальної громади були розроблені робочою групою та експертами Асоціації протягом попередніх заходів Проєкту. У заході прийняли участь старости селищної територіальної громади, представники громадських організацій «В єдності майбутнє України», «Нещеретівська мрія», «Твори добро», «Джем» та ін. Вони ознайомились зі стратегічними документами, обговорили перспективи втілення запропонованих стратегічних і операційних цілей та внесли свої коментарі.

Також проект  стратегії розвитку системи соціального захисту населення Білокуракинської селищної територіальної громади буде розміщено на офіційному сайті Білокуракинської селищної територіальної громади, де кожний може ознайомитися з ним та надати свої пропозиції.

Отримані  пропозиції сприятимуть зваженому рішенню щодо визначення і затвердження у громаді перспективної стратегії розвитку системи соціального захисту населення на 2021-2026 роки.

З січня поточного року в  приміщення селищної ради почала функціонувати мультимедійна кімната, обладнана необхідною презентаційною технікою та меблями для комфортних комунікацій із жителями, обміну досвідом з іншими громадами, надання соціальних послуг та проведення освітніх заходів.

Наразі в громаді вже розроблений план заходів, які будуть проведені на базі цієї кімнати. Заходи спрямовані на підвищення кваліфікації та обміну досвідом соціальних працівників і фахівців із соціальної роботи, на надання онлайн консультаційних послуг жителям громади, на розвиток потенціалу місцевої молоді та громадського активу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь