A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

День села відсвяткували в с. Луб'янка

Дата: 09.10.2017 16:37
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

«Село моє, для мене ти єдине!» Під такою назвою у с. Луб’янка 7 жовтня відбувся святковий концерт. Того суботнього дня, втім, як і завжди, у сільському клубі зібралось багато односельчан та гостей. Не дивлячись на похмуру осінню погоду, в залі було затишно і тепло.

     На свято завітали почесні гості: голова Білокуракинської ОТГ С.І.Сірик,заступник голови Білокуракинської ОТГ В.М.Носуля, спеціалісти селищної ради Т.В. Рогозян, О.В.Трубачова, Ю.С.Курочка, Є.Ю. Світличний. З найкращими вітаннями та побажаннями виступили голова Білокуракинської ОТГ С.І.Сірик, заступник голови Білокуракинської ОТГ В.М.Носуля , староста сіл Луб’янка,Заїківка Р.С. Курочка, вони побажали доброго здоров’я, добробуту, благодатної долі та висловили подяку всім хто не тільки словами а й конкретними справами прикрашає рідну оселю, вулицю, село.

     Директор СБК Заєць Тамара Олексіївна та ведуча Дар’я Лубяна з приємністю оголосили про початок свята. Скарбниця талантів розкривалася з виступами народного ансамблю «Оксамит» та чудовим співом В’ячеслава Вітра. Радо зустріли і щиро аплодували Лілії Дроздової та Сергію Борсуку, Петренку Євгену Тимофійович.

     Не обійшлося на святі і без подарунків. Цього дня їх отримали найстарша жителька нашого села – Заїка Марія Йосипівна, новонароджені, молода родина, яка вступила в шлюб в 2017 році, працівники благоустрою та спортсмени села.

     Село славиться своїми видатними спортивними досягненнями. Приклад цього ми побачили в спортивних змаганнях з армреслінгу, гирьового спорту та перетягуванні канату. Переможцем з гирьового спорту став Гринько Олексій а з армреслінгу – Курочка Віталій.

     Концертна програма закінчилася, але свято не скінчилося. Всі бажаючі мали змогу посмакувати польовою кашею, шашликами та брали участь у безпрограшної лотереї . Дітей приваблював надувний батут, який був наданий відділом культури Білокуракинської ОТГ.

    Підвівши підсумки свята хочемо подякувати спонсорам, які надали допомогу у підготовці це - Білокуракинська селищна рада, Гнатенко Віктор Петрович.

   Свято добігало кінця, та ще довго лунали пісні над селом, в якому проживають люди, що люблять свою землю де народилися і виросли. Гнатенко В.П. та староста села подарували односельцям святковий салют.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь