A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Відсвяткували Новий Рік в с. Олександропіль

Дата: 11.01.2018 16:12
Кількість переглядів: 774

Фото без опису

 

 

Новий рік – найулюбленіше свято як дітей, так і дорослих.  Напередодні  завжди охоплює  якесь дивне відчуття, наче має статися щось радісне та чарівне. Усюди святкова атмосфера, усі готуються до свята – вибирають красиві ялинки, купують різні фрукти, солодощі, готують подарунки для близьких. Ми починаємо готуватися до святкування заздалегідь. Прибираємо у домі, наряджаємо ялинку, прикрашаємо кімнати кульками, гірляндами, красивими іграшками, святковими лампочками, свічками. Новий рік – це той час, коли казка перетворюється в реальність, а дива стають ближчими.

31 грудня 2017 року о 20 годині на сцені в Олександропільського будинку культури відбулося казкове дійство «Новорічні пригоди в казковому лісі» за участю молоді села, при підготовці працівниками культури – бібліотекаря бібліотеки-філії №2 Кіндратенко Світлани та директора Будинку культури Олійника Олександра. Ось святкові фанфари розпочали свято і на сцені  з’являються перші казкові герої – Баба Яга (Заїка Яна), Кікімора (Козаченко Віка) та Ягуся (Ляшко Віта). Зал поринув в атмосферу казки. Не обійшлось без Діда Мороза (Іванов Діма) та Снігуроньки (Олійник Віталіна). Як Нечиста сила не намагалася зірвати свято, але все закінчилося добре. 

З вітальним словом та найщирішими побажаннями до жителів села звернулася сільська староста Хоружина Марина Анатоліївна.

Місцева улюблена співачка Яружна Світлана привітала всіх новорічною піснею. В ході програми проводилися конкурси та розіграш  лотереї. Подарунки було закуплено за кошти виділені Білокуракинською ОТГ. На закінченні проведено вечір танців. Ближче до півночі всі поспішили по домівках, щоб зустріти Новий рік. Любі українці, хай новий рік принесе в кожну домівку мир, щастя та злагоду! Вітаємо Вас зі святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь