A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Луганщина попрощалася із легендарним комбатом Сергієм Губановим

Дата: 22.05.2020 14:05
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

У глибокій скорботі перед пам’яттю героя схилили голови його бойові побратими з батальйону «Луганськ-1», усі хто пліч-о-пліч пройшов із ним бойовий путь довжиною у шість років. Віддати останню шану Сергію Губанову особисто прибули Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан, Генерал поліції 1-го рангу Сергій Князев, керівники силових відомств та органів влади.

«З початку російської збройної агресії проти України Сергій Леонідович боронив суверенітет і територіальну цілісність нашої держави в лавах поліцейських підрозділів. Брав участь у звільненні Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного від незаконних збройних формувань. Вимогливим, але мудрим і справедливим керівником, людиною честі із «золотим» серцем, істинним патріотом запам’ятають його бійці батальйону «Луганськ - 1». Пишаюсь тим, що особисто був знайомий з Сергієм Губановим!» – зазначив у своїй жалобній промові голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай.

Президент Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України з врученням ордена Золота Зірка полковнику поліції Сергію Губанову: «Ми втратили легендарного командира батальйону «Луганськ-1». Сергій Губанов був одним з тих луганських міліціонерів, які весною 2014-го не зрадили присязі на вірність Україні. Він мріяв, щоб над Луганськом знову замайорів синьо-жовтий прапор. Настане день, і ця мрія обов’язково здійсниться. Вічна пам’ять нашому герою!», – сказав він.

Церемонія прощання відбулася у приміщені Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру. Поховають Сергія Губанова на рідній Луганщині.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь