A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Про участь у Програмі підтримки секторальної політики

Дата: 30.03.2020 08:17
Кількість переглядів: 508

На сьогодні через збройний конфлікт на території області та наслідки коронавірусу економіка Луганщини перебуває в складній ситуації, внаслідок чого зменшуються надходження до обласного бюджету. У зв’язку із цим актуальним є залучення зовнішніх та внутрішніх інвестицій, а також реальних додаткових джерел фінансування, що сприятиме запровадженню ефективного механізму подолання кризи.

Так, одним з дієвих механізмів залучення інвестицій в регіон є участь у конкурсному відборі проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу відповідно до Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.

Орієнтовно, оголошення про початок конкурсного відбору на офіційному сайті Мінрегіону буде оприлюднено у квітні 2020 року.

На жаль, у звязку з обмеженнями щодо проведення масових заходів запланований семінар з відпрацювання умов участі у Програмі провести неможливо. Враховуючи, що строк подання проєктів складатиме усього 2 місяці, пропонуємо вже сьогодні розпочати підготовку проєктної заявки згідно з нормативно-правовими актами: http://loga.gov.ua/oda/about/depart/economy/normativno_pravovi_akti_0.

Контактна особа – Карасьова Олена, головний спеціаліст відділу інвестиційної діяльності та туризму управління інвестиційної діяльності, підприємництва та цінової політики Департаменту економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності та туризму облдержадміністрації, моб. тел. (099) 98 44 989


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь