A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Попівський старостинський округ Звіт про виконану роботу за 2019 рік

Дата: 31.03.2020 15:58
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

2019 рік видався сповненим турбот та бажання с кожним днем робити рідне село охайнішим, досконалішим та процвітаючим. Зима  в цьому році видалася тепла та малосніжна, і це дало змогу проводити дні довкілля  навіть в зимку. Старостинський округ на чолі зі старостою Юлією Анатолівною брали участь у засіданнях сесії селищної ради, виконували доручення селищного голови та його заступників, здійснювали прийом громадян,проводили збори, приймали від жителів села заяви адресовані посадовим особам селищної ради та переадресовували за їх призначенням. Також було прийнято - 66 довідок вхідної документації.

 1. Акти -152;

 2. Довідки для оформлення всіх видів соціальної допомоги- 344;

 3. Довідки за місцем вимоги - 23;

 4.Матеріальна допомога на лікування – 21

- Вчинення нотаріальних дій:

 1. Прийняття спадщини – 1;

 3. Заповіт – 1;

4. Засвідчення підпису – 1;

5. Довіреність – 10.

       Крім цього, було 11 усних звернень, на які потрібно було реагувати і приймати відповідні рішення. Здійснювали облік, ведення та зберігання погосподарських книг. А також здійснюється облік і передача даних в бухгалтерію по витраченій електроенергії вуличного освітлення, надається консультація жителям по заповненню заяв і декларацій на отримання житлово - комунальних субсидій, заяви на допомогу малозабезпеченим сім’ям та передаються до Білокуракинського ЦНАПу, регулярно отримуються повідомлення на отримання субсидій і вручаються жителям села.

      На весні робота була спрямована на благоустрій села. Активну участь у благоустрої села приймали: працівники громади, культури, центру надання соціальних послуг,  робітники з Центру зайнятості. Була проведена така робота: - проведено обрізку дерев по вулицях Центральна, Молодіжна, обкошувалися придорожні смуги, територія кладовища (обрізано кущі, прибрано сміття та скошено траву), була здійснена побілка дерев та стовпів по вулицях села, озеленення клумб: навесні було висаджено п’ять видів квітів, восени квітник було поповнено багаторічними насаджаннями.  Проведено часткову заміну ліхтарів вуличного освітлення та прикрашено новорічною гірляндою. Білокуракинська селищна рада надала допомогу ОК « Джерела Попівки» та придбала матеріали на виготовлення лебідки на суму – 5, 275 грн..Також хочемо зазначити, що розвиток та згуртованість молоді повинно стояти на першому місці, так як це - наше майбутнє. Завдяки народному депутата Лукашову Олександру Анатолійовичу в дітлахів з’явився дитячий майданчик, а Білокуракинська ОТГ на чолі з головою громади Сергієм Івановичем Сіриком надали  кошти на придбання огорожі та на фарбу для його фарбування. Також були відділенні кошти на Курячівську ЗОШ на потреби для школярів, в розмірі - 4 тис.грн. Кожне свято не проходить без уваги, в сільському клубі на свята завжди людно та гамірно, проводяться концерти та конкурси на придбання сувенірів надає кошти Білокуракинська рада, люди з великим бажанням відвідують сільський клуб, так як можна провести свій вільний час в гарному настрої, поспілкуватися з односельчанами, прийняти участь у конкурсах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь