A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

ЗВІТ про роботу старости села Курячівка, Хоменкове Перше за 2019 рік

Дата: 31.03.2020 15:32
Кількість переглядів: 4285

Фото без опису

Звітую про роботу старости села Курячівка, Хоменкове Перше   за період з 1 січня  2019 року по 31 грудня  2019 року.

Площа населеного пункту с.Курячівка  – 296,1гектари, с.Хоменкове Перше – 301,2 гектари  в населених пунктах нараховується 400 дворів  в  265 проживає  656 жителів  в т.ч. переселенців 18 станом на 01.01.2020 року.

   В селі працює   Курячівська ЗОШ  І-ІІІ ступенів, дитячий садочок  «Казка» Білокуракинської селищної ради,  сільський будинок культури, сільська бібліотека, поштове відділення зв’язку, фельдшерський пункт, На  території села   є православна церква. Беру участь у засіданнях виконавчого комітету селищної ради. Виконую доручення селищної ради, її виконавчого комітету, селищного голови, інформую їх про виконання доручень. Сприяю виконанню на території села Курячівка, Хоменкове Перше Білокуракинської об’єднаної територіальної громади Програми соціально-економічного та культурного розвитку, затверджених рішенням селищної ради. Беру участь в навчаннях та тренінгах, організованих виконавчим комітетом Білокуракинської селищної ради.

Прийом громадян  проводжу  по місцю роботи в межах робочого  часу  та  в позаурочний час  за місцем  проживання жителів села. Здійснюю моніторинг стану дотримання їхніх прав і законних інтересів у сфері соціального-захисту, культури, освіти, фізичної культури та спорту, житлово-комунального господарства, реалізації ними права на працю та медичну допомогу.     Жителі  села  беруть  активну  участь  в соціально-економічному та культурному  житті села. Надаються пропозиції  щодо, ремонту доріг комунальної  власності, вуличного освітлення, водопостачання, благоустрою села. Надається  допомога жителям громади щодо  пере адресації  заяв різного характеру, пропозицій, інформацій посадовим особам селищної ради та її виконавчого комітету.               .                Систематично  проводиться  впорядкування  подвір’їв  господарств  жителів  села, приватних магазинів, установ та підприємств  та прилеглих  до них  територій, пам’ятних  місць села. Здійснюється моніторинг за дотриманням на території села Курячівка,  Хоменкове Перше  громадського порядку, графік  роботи  сільського  клубу  в вечірній  час погоджено з виконавчим  комітетом селищної ради, розпорядок  роботи  приватних  магазинів та час продажу  алкогольних напоїв  погоджено  також з виконавчим  комітетом  селищної ради. За звітний період  на території  села Курячівка, Хоменкове Перше  проведено наступні роботи:

косметичні роботи на памятниках:  встановлено  6 ліхтарів на памятнику  «Односельчан» відремонтовано 8 ліхтарів на памятнику «Танкістів» на суму  41277 гривень, придбано 2 воріт на кладовища на суму 11900 гривень, для  сільського будинку культури  закуплено концертні костюми на суму 17000 гривень, на благоустрій Курячівської ЗОШ також було виділено 5000 гривень. Працівниками з благоустрою Пономаренко С.Ф.,  Курочкою Л.С.,  Нікітіною С.О.,  Константиненко М.О.  упорядковано  три  кладовища, проведено благоустрій села. За підтримки директора СТОВ «Роздольне» та працівників з благострую проводився ямковий ремонт.  Пофарбовано пам’ятники загиблим односельчанам,  побілено дерева. Для ЦРЛ смт.Білокуракине проводився збір овочів.  На території  села Курячівка, Хоменкове Перше   постійно  проводяться  масові заходи по відзначенню  державних  свят, свята  села та традиційних свят, свята проводяться  за підтримки селищної ради та всіх землекористувачів, велика їм вдячність.

 На території старостинського округа діє  обслуговуючий кооператив «Водограй – 2018» для надання послуг з водопостачання населенню за минулий рік за кошти кооператива проведено капітальний ремонт насоса та поточні ремонти. Селищною радою надавалися послуги екскаватора для ремонту водопроводу.                                                                                                         За звітний період старостою села Курячівка, Хоменкове Перше  видано довідок різного характеру -771, оформлено субсидії на тверде паливо – 16 справ, на природній газ - 114 справ, оформлено допомогу малозабезпеченим сім’ям  – 23 справи, по догляду за особами які досягли 80 років – 6 справ, допомоги при народженні дитини – 5 справ, допомогу на дітей під опікою 1 справа, допомогу на дітей одиноким матерям – 26 справ, перевірено переселенців та складено - 19 актів обстежень  матеріально-побутових умов проживання, надано - 102 послуги з нотаріальних дій, надано – 85 відповідей різним установам.                                                                                                                        Ведеться облік військовозобовязаних, здійснюється оповіщення військовозобовязаних, складаються списки юнаків для прописки до призивної дільниці, ведеться облік учасників АТО та бойових дій та прирівняних до них. Ведеться облік всіх пільгових категорій, які проживають на території села, подаються документи пільгових категорійв управління праці та соціального захисту населення для надання компенсацій на придбання твердого палива та використання електроенергії.

     Здійснюю контроль за надходженням податків до бюджету селищної ради, допомагаю вести роботу по виявленню боржників та погашенню заборгованості із земельного податку.

     Сформовані архівні справи за 2013-2015  рік здала до архівного відділу Білокуракинської райдержадміністрації.

     Не допускаю на території  громади дій чи бездіяльності, які можуть зашкодити інтересам територіальної громади та держави. Дотримуюся правил службової етики встановлених законодавчими актами України, актами селищної ради.

  Працюю для покращення умов життя та побуту  населення громади.

 

Староста села Курячівка Хоменкове Перше                   Ольга КУЧЕРЯВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь