Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

«Україна – територія гідності та свободи»

Дата: 21.11.2019 16:04
Кількість переглядів: 434

Фото без опису21 листопада Україна відзначає День гідності та свободи. Свято приурочене до річниці двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року і Революції Гідності 2013 року. Указ про святкування Дня Гідності та Свободи був підписаний президентом України Петром Порошенком 13 листопада 2014 року. Згідно з указом, свято встановлено "з метою затвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також віддання належної поваги патріотизму і мужності громадян, які восени 2004 року та в листопаді 2013 року - лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору..."

З нагоди річниці Дня гідності та свободи до КЗ «Краєзнавчий музей» завітали учні 4 класу Білокуракинської ЗОШ №1. Учні прослухали розповідь про події тих років, взяли участь у вікторині «Україна – територія гідності та свободи», провели флешмоб.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь