A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

15 листопада, в смт Блокуракине, було урочисто відкрито новостворений перший СОК - бджолярський кооператив "Білмед Агро"

Дата: 15.11.2019 09:06
Кількість переглядів: 535

Фото без описуЦя подія символічно співпала із Днем сільськогосподарника, який сьогодні святкують мешканці ОТГ, і це не дарма - реалізація нагального проєкту означає виконання Цілі 2.А, що пов'язана з підвищенням обізнаності в сфері СОК, його створення, переваг та шляхів реалізації????
За результатами активностей, проведених за три місяці виконання проєкту "Створення місцевих кооперативів в Біокуракинській ОТГ", було :
?1. об'єднано бджолярів
?2. юридично засвідчено кооператив
?3. створено мету і бізнес-план
?4. отримано свідоцтво з неприбутковості
?5. передано на баланс кооперативу тематичне обладнання
На свято також завітав наш партнер, представник ПРООН - Дмитро Курочка, спеціаліст з територіального об'єднання Програми ООН з відновлення та розбудови миру????
Від АРР, кооператив отримав ще й солодкий презент - медовий торт, що отримав логотип проєкту ??
На урочистому заході, від наших партнерів за проєктом - Білокуракинської РДА та Білокуракинської ОТГ, було вручено подяки Дмитру Курочці та команді АРР Східного Донбасу.
Ще один проєкт #АРРСхідногоДонбасу має успішне закінчення????
Проєкт "Створення місцевих кооперативів в Біокуракинській ОТГ" реалізується в рамках грантового конкурсу для ОГС Донецької та Луганської областей за напрямом "Сприяння реалізації місцевих стратегічних планів у сфері місцевого економічного розвитку" в межах діяльності Компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади» Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

????Проєкт реалізовується ГО "АРР Східного Донбасу" в партнерстві з Білокуракинською ОТГ та Білокуракинською РДА.

Ця публікація була підготовлена в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Європейського Союзу.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують десять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь