Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

15 листопада, в смт Блокуракине, було урочисто відкрито новостворений перший СОК - бджолярський кооператив "Білмед Агро"

Дата: 15.11.2019 09:06
Кількість переглядів: 588

Фото без описуЦя подія символічно співпала із Днем сільськогосподарника, який сьогодні святкують мешканці ОТГ, і це не дарма - реалізація нагального проєкту означає виконання Цілі 2.А, що пов'язана з підвищенням обізнаності в сфері СОК, його створення, переваг та шляхів реалізації????
За результатами активностей, проведених за три місяці виконання проєкту "Створення місцевих кооперативів в Біокуракинській ОТГ", було :
?1. об'єднано бджолярів
?2. юридично засвідчено кооператив
?3. створено мету і бізнес-план
?4. отримано свідоцтво з неприбутковості
?5. передано на баланс кооперативу тематичне обладнання
На свято також завітав наш партнер, представник ПРООН - Дмитро Курочка, спеціаліст з територіального об'єднання Програми ООН з відновлення та розбудови миру????
Від АРР, кооператив отримав ще й солодкий презент - медовий торт, що отримав логотип проєкту ??
На урочистому заході, від наших партнерів за проєктом - Білокуракинської РДА та Білокуракинської ОТГ, було вручено подяки Дмитру Курочці та команді АРР Східного Донбасу.
Ще один проєкт #АРРСхідногоДонбасу має успішне закінчення????
Проєкт "Створення місцевих кооперативів в Біокуракинській ОТГ" реалізується в рамках грантового конкурсу для ОГС Донецької та Луганської областей за напрямом "Сприяння реалізації місцевих стратегічних планів у сфері місцевого економічного розвитку" в межах діяльності Компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади» Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

????Проєкт реалізовується ГО "АРР Східного Донбасу" в партнерстві з Білокуракинською ОТГ та Білокуракинською РДА.

Ця публікація була підготовлена в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Європейського Союзу.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують десять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь