Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Звіт за 2019 рік

Дата: 04.11.2019 10:34
Кількість переглядів: 972

Фото без описуВ 2019 році у Білокуракинській селищній раді в котрий раз було проведено конкурс «Бюджет участі». До селищної ради надійшло 6 проектних заявок, з яких було 4 проекти реалізовано у 2019 році. З місцевого бюджету Білокуракинської селищної ради було виділено 209 тис. грн.

      В селі Луб’янка дітлахи довгий час мріяли про власні батути для рідного села. Організація дозвілля та забезпечення безпеки дітей стали головним критерієм для підтримки проекту « Організація якісного дозвілля для мешканців сіл Луб’янка та Заїківка». За рахунок проекту було придбано 2 батути для дітей та більярдний стіл в Луб’янський СБК. Загальний бюджет проекту склав – 40 тис. грн..

      Творчі та талановиті люди проживають в селі Бунчуківка Білокуракинської ОТГ. В Бунчуківському СБК населення активно займається творчою самодіяльністю. Для народного ансамблю «Берегиня» було придбано 10 комплектів сценічних костюмів. Вартість проекту – 37 тис. грн..

      В селі Олексіївка в цьому році дбали про енергоефективність на території села. В Олексіївському СБК було частково замінено старі вікна та двері на енергозберігаючі. З місцевого бюджету на реалізацію даного проекту було виділено 46 тис. грн..

      Не залишилися без уваги і освітяни. В Нещеретівській ЗОШ І-ІІІ ступенів для молоді та активного населення було придбано спортивні тренажери для підтримки фізичної форми та пропаганди здорового способу життя серед молоді громади. Загальний бюджет проекту склав – 86 тис. грн.

       Підводячи підсумки, хочемо подякувати всім, хто приймав участь в реалізації проектів та запрошуємо до співпраці у наступному 2020 році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь