A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Закінчився дводенний інтенсив в рамках проєкту "Створення місцевих кооперативів в Білокуракинській ОТГ"

Дата: 26.10.2019 10:25
Кількість переглядів: 312

Фото без опису

Закінчився дводенний інтенсив в рамках проєкту "Створення місцевих кооперативів в Білокуракинській ОТГ", який реалізується в рамках грантового конкурсу для ОГС Донецької та Луганської областей за напрямом "Сприяння реалізації місцевих стратегічних планів у сфері місцевого економічного розвитку" в межах діяльності Компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади» Програми ООН із відновлення та розбудови миру.
24-25 жовтня 2019 р. було проведено тренінги за темами «Бізнес-план кооперативу - практичні засади» та "Фандрайзинг - невід'ємна частина інвестування".
Завдяки менторству тренера Лариси Бичкової, що протягом двох днів навчала наших учасників бізнес-плануванню, методом брейнсторм вибрано тематичну назву бджолярського кооперативу "Білмед Агро", написано його бізнес-план та визначено мету! Тепер учасники запросто можуть написати ефективний бізнес-план, перспективну грантову заявку та знайти шляхи фандрайзингу. Аналіз заявки одного з учасників тренінгу стало наглядним прикладом помилок, проте тренер вказала рекомендації щодо її покращення. Ці дні остаточно визначили, що кооперування є????
Запрошені гості - Олександр Сидоренко, Олександр Шкальний та Роман Лобко - підвищили рівень знань в сфері бджільництва:
Олександр Сидоренко розповів про хвороби бджіл, їх визначення та попередження. А ви знали, що вчені вже вивели породу бджіл, що на 98% вбиває кліща самостійно?????
Олександр Шкальний продемонстрував на прикладі власного кооперативу переваги в об'єднанні бджолярів та можливості, розповів як мінімізовувати ризики та вирішувати головні проблеми бджоляра та розповів історію їх створення - все розпочиналося лише з шести вуликів! ????
Роман Лобко розповів про можливості від участі в грантових програмах на власному досвіді а також поділився знаннями, що отримав від участі в навчанні за програмою USAID для бджолярів Луганської області. Також він зазначив - важливо вибирати саме те обладнання, яке дійсно збільшить партію, розширить асортимент та автоматизує виробництво, а не просто щось найдорожче????
Учасники тренінгів тепер обізнані та практично навчені ефективному бізнес-плануванню, знають що таке фандрайзинг та як застосовувати його інструментарій.
Чудовий тиждень, що насичений чудовими подіями!
Далі буде????
????Проєкт реалізовується ГО "АРР Східного Донбасу" в партнерстві з Білокуракинською ОТГ та Білокуракинською РДА.

#АРРСхідногоДонбасу #EU #UNRPP



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь