Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

10 жовтня, в смт. Білокуракине, був проведений перший тренінг за темою "Кооператив: перспективи кооперації в бджільництві" в рамках проєкту "Створення місцевих кооперативів в Білокуракинській ОТГ"

Дата: 10.10.2019 16:10
Кількість переглядів: 494

Фото без опису

10 жовтня, в смт. Білокуракине, був проведений перший тренінг за темою "Кооператив: перспективи кооперації в бджільництві" в рамках проєкту "Створення місцевих кооперативів в Білокуракинській ОТГ", який реалізується в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Це був дуже інформативний день - тренер, Марков Руслан, розібрав ключові питання, що були озвучені на інформаційній кампанії, та довів членам майбутнього кооперативу переваги кооперативу.

Розвінчені міфи та перспективність бджолярського кооперативу - в цей день були розібрані можливості потенційного партнерства, аналіз успіхів ефективних кооперативів, перспективи співпраці з державними та міжнародними проєктами, етапи реєстрації, матководство. Тематика створення кооперативу особливо зацікавила бджолярів, а вимоги для реалізації підштовхнути на переваги подальшого об'єднання зусиль.

Такий масив інформації був неочікуваний для наших учасників, проте вони відмітили її викладення зрозумілою мовою.

Заплановані тренінги в рамках нагального проєкту максимально націлені на повну інформаційну та практичну підтримку. Далі буде!

Проєкт реалізовується ГО "АРР Східного Донбасу" в партнерстві з Білокуракинською ОТГ та Білокуракинською РДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь