A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Бізнес-виставка "Схід-Експо"

Дата: 04.10.2019 14:42
Кількість переглядів: 532

Фото без описуЗахід: «Схід-Експо – 2019»                                                                     Місце: Київ – Український дім
Дати: 8-9 листопада 2019                                                                       Донори: ЄС, Польща, Японія

Щорічний бізнес-захід «Схід-Експо – 2019» відбудеться 8-9 листопада 2019 року в серці Києва – Українському домі на Хрещатику. Центральним заходом «Схід-Експо – 2019» є виставка-презентація продукції та послуг від майже 200 представників мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСБ) східної України. В межах заходу буде можливість взяти участь у ділових переговорах, відвідати панельні дискусії, презентації, тренінги на тему підприємництва, експорту, інвестицій та міжрегіонального економічного співробітництва.
Захід спрямований на зміцнення зв’язків між підприємствами Донецької, Луганської та Запорізької областей з рештою України, ЄС та інших країн, на створення нових можливостей для партнерства та співпраці. Крім того, захід сприятиме розвитку підприємництва серед постраждалого від конфлікту населення на сході України, заохочуючи все більше людей відкривати бізнес, створювати нові робочі місця та допомагати своїм громадам розвиватися.
Очікується, що понад 3 000 гостей відвідають «Схід-Експо – 2019», де вони дізнаються про історії успіху підприємців, інноваційні технології, розвиток бізнес-інфраструктури та можливості для розширення ринку бізнесу в галузях харчової промисловості, текстилю, кераміки, туризму та інших.
«Схід-Експо – 2019» – це відкрита платформа для провідних бізнес-експертів та представників міжнародних організацій для обміну інформацією про поточні програми, послуги та ресурси для підприємців зі сходу України.
У 2017-2018 роках захід проходив у Краматорську, Сєвєродонецьку, Києві та Львові. Загалом виставки відвідали більше 6 500 людей та 190 компаній місцевих виробників презентували свою продукцію. За підсумками заходу 70% учасників встановили нові ділові відносини з партнерами завдяки заходам. А понад 100 студентів вищих навчальних закладів, які взяли участь в якості волонтерів, отримали нові знання і практичні навички, корисні для планування професійного майбутнього.
«Схід-Експо – 2019» реалізовується в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії. Партнерами проекту є Донецька, Луганська та Запорізька обласні державні адміністрації.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії, Великої Британії та Японії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь