A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

В Білокуракинської громаді підвели підсумки річної співпраці в формуванні нового освітнього та медичного простору

Дата: 25.09.2019 09:23
Кількість переглядів: 497

Фото без опису

В вересні в Білокуракинської селищної територіальної громаді пройшов круглий стіл, на якому підбили підсумки співпраці в формуванні нового освітнього та медичного  простору. Протягом року представники селищної ради, освітяни, працівники медичних закладів, активні мешканці за допомогою експертів ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» розробляли шляхи майбутнього розвитку систем освіти та охорони здоров’я, та актуалізації Стратегії розвитку громади, зокрема тих її частин, які стосуються розвитку вищевказаних сфер.

       Було проаналізовано багато інформації (кількісні та економічні показники, кадровий склад, матеріально-технічне забезпечення закладів освіти та медицини, якість надання послуг та прогнозовані сценарії майбутнього з урахуванням демографічної перспективи Білокуракинської ОТГ). За результатами аналізу зроблено висновки та розроблені рекомендації та проекти відповідних нормативних актів. Влітку до ОТГ приєдналася  Тимошинська сільська рада, тому в проекти внесені відповідні зміни.

       12 вересня 2019 року на черговому засіданні Білокуракинської селищної ради були затверджені   Концепція забезпечення ефективної  освітньої мережі Білокуракинської об'єднаної  територіальної громади Луганської області на 2020-2021 роки (рішення № 68/6) та актуалізована Стратегія розвитку Білокуракинської об’єднаної територіальної громади до 2028 року (рішення 68/3).

       Також під час заходу обрано Модель переведення КНП "Білокуракинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" у власність ОТГ. На наступну сесію заплановано розгляд проекту рішення Про клопотання перед Білокуракинською районною радою щодо надання попередньої згоди на передачу

майна із спільної власності територіальних громад  сіл та селищ Білокуракинського району до комунальної власності Білокуракинської об’єднаної територіальної громади.

           Заходи відбулися ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проекту «Будуємо успішну Білокуракинську селищну громаду разом! Другий етап» за підтримки МФ «Відродження».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь