A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

21 вересня відбувся тренінг «Молодіжна рада – дієвий інструмент розвитку громади»,

Дата: 24.09.2019 08:39
Кількість переглядів: 379

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Метою проєкту «Молодіжна рада – дієвий інструмент розвитку громади» є створення сприятливих умов для продуктивної роботи консультативно-дорадчого органу - Молодіжна Рада у 4 громадах Луганської області задля сприяння залученню молодих людей до процесів прийняття рішень та впливу на розвиток громади. Щоб забезпечити розвиток сучасних компетентностей членів Молодіжних рад Красноріченської та Білокуракинської громад в Луганській області 21 вересня був організований перший тренінговий курс з проєктного менеджменту, який відбувся у смт.Білокуракине. ГО «Покоління «ЗЕД» вдячна голові громади Сірику Сергійю Івановичу за організацію заходу та вітальну,  мотивуючу промову.

Протягом майже 5 годин представники Молодіжної ради та  Білокуракинської громади  вчилися знаходити проблемні питання, виділяти пріоритетні цілі та завдання для їх вирішення, як продуктивно співпрацювати разом у команді, як важко одним реченням висловити мету свого проєкту. А ще спробували побудувати логіко-структурну матрицю, щоб в ній потім знайти і моніторинг результатів, і можливі ризики проєкту. Учасники на практикували роботу в Excel  - заповнювали бюджет проєкту та зрозуміли, що це не таке просте завдання,  і не варто  його «скидувати» на бухгалтера. Всі зрозуміли одне з головних правил проєктного менеджменту: правильно підібрана, згуртована команда – це запорука успіху!

В рамках проєкту передбачено ще 2 тренінги та ознайомчий візит на Івано-Франківщину для обміну досвідом. Сподіваємося, що активна позиція молоді на Луганщині  допоможе кожній громаді на шляху розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь