Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Робочий візит Віталія Комарницького в ЛНУ імені Тараса Шевченка

Дата: 20.09.2019 08:49
Кількість переглядів: 495

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Зустріч з очільником ЛОДА

Сьогодні з робочим візитом на Старобільщину приїхав Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький. До нашого закладу вищої освіти він завітав разом із помічником патронатної служби ЛОДА Ольгою Куцевською та прес-службою.

Зустріч очільника області з адміністрацією університету відбулася на університетській площі, а далі йому показали навчальні корпуси та аудиторії, в яких саме проходили заняття. Так, він побачив фрагмент заняття студентів спеціальності «Початкова освіта» в кабінеті нової української школи та заняття-тренінг «Стабілізація психоемоційного стану» для військовослужбовців ЗСУ.

Показали голові ЛОДА і геологічний музей, де зібрані зразки мінералів, гірських порід, скам`янілих залишків фауни і флори.

Наступним об’єктом огляду став студентський гуртожиток. Почесний гість мав змогу побачити в яких умовах проживають наші студенти. Новий гуртожиток було відкрито на початку року. У ньому є 27 житлових кімнат, розрахованих для проживання 88 студентів. Укомплектувати його вдалося за допомогою співпраці з Чеською агенцією розвитку, яка розпочалася з 2015 року. Агенція надала допомогу університету у придбанні двоярусних ліжок, матраців, меблевих шаф, бойлерів, душових кабін, радіаторів для опалення приміщень. Обладнано тут і кімнату для самопідготовки, де молодь може організовувати своє дозвілля, відпочивати та готуватися до занять.

Завершилася зустріч в університетському холі, де саме сьогодні відбулася традиційна виставка осінніх композицій  «Дивовижна українська осінь», організатором якої є навчально-науковий інститут педагогіки і психології. На виставці було представлено творчі роботи студентів, які, проявивши креативність та фантазію, виготовили різноманітні екібани, красиві осінні композиції, прикрашені калиною, пожовклим листям, квітами. А в знак глибокої пошани студенти факультету української філології та соціальних комунікацій подарували почесному гостю композицію, яка, за їх словами, принесе господарю мир та добробут.

Наприкінці зустрічі Віталій Комарницький наголосив: «Головною метою мого сьогоднішнього візиту є ознайомлення з діяльністю переміщених закладів вищої освіти, організацією освітнього процесу. Ураховуючи побачене, хочу відзначити, що в порівнянні з нещодавно переміщеним ЗВО, який знаходиться поруч з ЛНУ, відмінність разюча.  В ЛНУ імені Тараса Шевченка, як і завжди, все добре!»

Робоча зустріч Віталія Комарницького в нашому університеті пройшла в теплій діловій атмосфері. Ми вкотре підтвердили, що залишаємося Лідером вищої освіти на сході України!

Ірина Бахмет,

прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь