A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Робочий візит Віталія Комарницького в ЛНУ імені Тараса Шевченка

Дата: 20.09.2019 08:49
Кількість переглядів: 476

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Зустріч з очільником ЛОДА

Сьогодні з робочим візитом на Старобільщину приїхав Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький. До нашого закладу вищої освіти він завітав разом із помічником патронатної служби ЛОДА Ольгою Куцевською та прес-службою.

Зустріч очільника області з адміністрацією університету відбулася на університетській площі, а далі йому показали навчальні корпуси та аудиторії, в яких саме проходили заняття. Так, він побачив фрагмент заняття студентів спеціальності «Початкова освіта» в кабінеті нової української школи та заняття-тренінг «Стабілізація психоемоційного стану» для військовослужбовців ЗСУ.

Показали голові ЛОДА і геологічний музей, де зібрані зразки мінералів, гірських порід, скам`янілих залишків фауни і флори.

Наступним об’єктом огляду став студентський гуртожиток. Почесний гість мав змогу побачити в яких умовах проживають наші студенти. Новий гуртожиток було відкрито на початку року. У ньому є 27 житлових кімнат, розрахованих для проживання 88 студентів. Укомплектувати його вдалося за допомогою співпраці з Чеською агенцією розвитку, яка розпочалася з 2015 року. Агенція надала допомогу університету у придбанні двоярусних ліжок, матраців, меблевих шаф, бойлерів, душових кабін, радіаторів для опалення приміщень. Обладнано тут і кімнату для самопідготовки, де молодь може організовувати своє дозвілля, відпочивати та готуватися до занять.

Завершилася зустріч в університетському холі, де саме сьогодні відбулася традиційна виставка осінніх композицій  «Дивовижна українська осінь», організатором якої є навчально-науковий інститут педагогіки і психології. На виставці було представлено творчі роботи студентів, які, проявивши креативність та фантазію, виготовили різноманітні екібани, красиві осінні композиції, прикрашені калиною, пожовклим листям, квітами. А в знак глибокої пошани студенти факультету української філології та соціальних комунікацій подарували почесному гостю композицію, яка, за їх словами, принесе господарю мир та добробут.

Наприкінці зустрічі Віталій Комарницький наголосив: «Головною метою мого сьогоднішнього візиту є ознайомлення з діяльністю переміщених закладів вищої освіти, організацією освітнього процесу. Ураховуючи побачене, хочу відзначити, що в порівнянні з нещодавно переміщеним ЗВО, який знаходиться поруч з ЛНУ, відмінність разюча.  В ЛНУ імені Тараса Шевченка, як і завжди, все добре!»

Робоча зустріч Віталія Комарницького в нашому університеті пройшла в теплій діловій атмосфері. Ми вкотре підтвердили, що залишаємося Лідером вищої освіти на сході України!

Ірина Бахмет,

прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь