A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

14 вересня мешканці села Шапарівка відзначали День села

Дата: 19.09.2019 11:14
Кількість переглядів: 504

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

"Пахне рідне село: і цвітінням лугів, і роздоллям небес,  і піснями гаїв,  і полями,  де сонячне світить чоло - пахне цвітом село..."

14 вересня мешканці села Шапарівка відзначають День села. Саме в цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

Свято розпочалося з урочистого концерту,  який відбувся біля сільського клубу. До підготовки урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором. Готувалися серйозно. Адже таке дійство у селян буває практично раз на рік. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Згадали і тих,  хто народився цього річ в  селі, і тих, хто відсвяткував ювілеї, і тих, хто став на весільний рушник. Діти і дорослі учасники концерту вітали земляків поетичними рядками,  сучасними танцями та музичними композиціями,  що  присвячувались  Україні, рідному краю,  рідним батькам. Також ми були раді вітати і приймати у себе в гостях колектив с. Бунчуківка «Вербиченька» , які завітали до нас зі своїм виступом. Приносимо їм свої слова вдячності від усих жителів села.

Із теплими словами до своїх односельців звернувся староста нашого села Лавренко Володимир Олексійович. Вітаючи односельчан зі святом, Володимир Олексійович подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема  тим, хто допомагав під час  підготовки до святкування. Також побажав селу розквіту, міцного здоров'я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

У цей день на свято завітали також голова територіальної об'єднаної громади Сірик Сергій Іванович , директор СТОВ «Прогрес» - Стешенко Станіслав Васильович, депутат нашого села Вялий Іван Леонтійович та настоятель Свято Пантелеймонівського храму  отець Георгій. Вони всі звернулися до людей зі словами привітання.

Окрім концерту гості та жителі села Шапарівка могли пригоститися українською стравою – кулішем. Скуштувати куліш назбиралося чимало охочих. Для найменших жителів села були батути, солодка вата. Також було проведено фестиваль їжі, в якому взяли участь усі бажаючі.

Після концерту було проведо  караоке, в якому кожен міг похизуватися своїми співочими здібностями.

Увечері на всіх чекала  дискотека і святковий феєрверк.

Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного ,  хто завітав цієї погожої днини до Шапарівки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь