Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

На ФСК "Здоров"я" Білокуракинської ОТГ відбувся відкритий кубок Луганського обласного відділення (філії) КФВС МОН України з футболу серед дівчат 2003 р.н. та молодших

Дата: 17.07.2019 11:30
Кількість переглядів: 452

Фото без описуНа ФСК "Здоров"я" Білокуракинської ОТГ відбувся відкритий кубок Луганського обласного відділення (філії) КФВС МОН України з футболу серед дівчат 2003 р.н. та молодших. У цьому турнірі взяли участь чотири команди: "Кобра-1", "Кобра-2" Білокуракине, команда Міловського району та Новопсковського. Нажаль цього разу не змогли доїхати юні футболістки з Троїцького району.

Так склалося, що лише "Кобра-1" грала у цьому турнірі без дівчат 2003 р.н. Але певний досвід наших футболісток 2004-2005 р.н. давав їм деяку перевагу над суперниками. Адже велика кількість різноманітних турнірів, постійні тренування, стабільний склад першої команди даються в знаки. У наших діват вже є певна команднаи гра, ігрова дисципліна, взаєморозуміння між гравцями у кожній ігровій ситуації. "Кобрята" кожну свою гру провели при ігровій перевазі над суперником. Команду Міловського району дівчата здолали з рахунком 3 : 0, при цьому не використали ще декілька гарних моментів. Слід відзначити міловських дівчат. Вони за цей рік суттєво додали у майстерності і стають добрим суперником для інших команд.

Своїх "дублерів" "Кобра-1" здолала легко з рахунком 6 : 0. Мабудь наша друга команда ще не встигла відновитися від Кубку України серед сільських команд, де вони зіграли дуже добре для першого разу. Хоча проти своїх подруг з Новопсковського району дівчата грали непогано і поступалися з рахунком 2 : 4.

Що стосується Новопсковської команди, то за своїм потенціалом вона такаж як і "Кобра-1", а , можливо, навіть і сильніша. Адже у її складі гравці "Луганочки" - учасниці Чемпіонату України з футболу серед жінок у першій лізі, є також кандидатка у члени збірної України U-15. Та їх "мінус" це те, що вони не мають змоги разом тренуватися і збираються таким складом лише в день змагань. Сама ж гра між Новопсковською командою та "Коброю-1" була , майше, рівною. В деяких проміжках гри перевага була на боці однієї команди у інших моментах перевага вже була на боці другої команди. Та все ж нам вдалося скористатися помилкою захисників та воротаря суперниць у своєму карному майданчику. За це порушення суддя, без вагань, призначив 9-ти метровий штрафний удар. Його чітко реалізувала Аня Сєнченкова. Тренерський штаб наших суперниць вважає, що порушення не було. а я вважаю, що порушення було і суддя прийняв правильне рішення. Моя думка така, тому що за останній місяць у подібних ситуаціях наші дівчата отримали серйозні пошкодження і кожного разу рішення суддів було не на нашу користь. А дівчата вже майже місяць не мають можливості повноцінно тренуватись та грати.

Але це все емоції, вони згодом згаснуть а от те,що рівень жіночого футболу в нашій області поступово зростає, видно неозброєним оком. Тому є надія що, вже цієї осені, буде організований повноцінний чемпіонат Луганської області серед дівчат в декілька турів. І вболівальники зможуть насолодитися грою дівчат не тільки у нас в Білокуракиному, а й у інших місцях Луганської області.

Ну і нарешті трнірна таблиця після закінчення змагань набрала такого вигляду :

1 "Кобра-1" 9

2 Новопсковський р-н 6

3 Міловський р-н 3

4 "Кобра-2" 0



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь