A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

На ФСК "Здоров"я" Білокуракинської ОТГ відбувся відкритий кубок Луганського обласного відділення (філії) КФВС МОН України з футболу серед дівчат 2003 р.н. та молодших

Дата: 17.07.2019 11:30
Кількість переглядів: 428

Фото без описуНа ФСК "Здоров"я" Білокуракинської ОТГ відбувся відкритий кубок Луганського обласного відділення (філії) КФВС МОН України з футболу серед дівчат 2003 р.н. та молодших. У цьому турнірі взяли участь чотири команди: "Кобра-1", "Кобра-2" Білокуракине, команда Міловського району та Новопсковського. Нажаль цього разу не змогли доїхати юні футболістки з Троїцького району.

Так склалося, що лише "Кобра-1" грала у цьому турнірі без дівчат 2003 р.н. Але певний досвід наших футболісток 2004-2005 р.н. давав їм деяку перевагу над суперниками. Адже велика кількість різноманітних турнірів, постійні тренування, стабільний склад першої команди даються в знаки. У наших діват вже є певна команднаи гра, ігрова дисципліна, взаєморозуміння між гравцями у кожній ігровій ситуації. "Кобрята" кожну свою гру провели при ігровій перевазі над суперником. Команду Міловського району дівчата здолали з рахунком 3 : 0, при цьому не використали ще декілька гарних моментів. Слід відзначити міловських дівчат. Вони за цей рік суттєво додали у майстерності і стають добрим суперником для інших команд.

Своїх "дублерів" "Кобра-1" здолала легко з рахунком 6 : 0. Мабудь наша друга команда ще не встигла відновитися від Кубку України серед сільських команд, де вони зіграли дуже добре для першого разу. Хоча проти своїх подруг з Новопсковського району дівчата грали непогано і поступалися з рахунком 2 : 4.

Що стосується Новопсковської команди, то за своїм потенціалом вона такаж як і "Кобра-1", а , можливо, навіть і сильніша. Адже у її складі гравці "Луганочки" - учасниці Чемпіонату України з футболу серед жінок у першій лізі, є також кандидатка у члени збірної України U-15. Та їх "мінус" це те, що вони не мають змоги разом тренуватися і збираються таким складом лише в день змагань. Сама ж гра між Новопсковською командою та "Коброю-1" була , майше, рівною. В деяких проміжках гри перевага була на боці однієї команди у інших моментах перевага вже була на боці другої команди. Та все ж нам вдалося скористатися помилкою захисників та воротаря суперниць у своєму карному майданчику. За це порушення суддя, без вагань, призначив 9-ти метровий штрафний удар. Його чітко реалізувала Аня Сєнченкова. Тренерський штаб наших суперниць вважає, що порушення не було. а я вважаю, що порушення було і суддя прийняв правильне рішення. Моя думка така, тому що за останній місяць у подібних ситуаціях наші дівчата отримали серйозні пошкодження і кожного разу рішення суддів було не на нашу користь. А дівчата вже майже місяць не мають можливості повноцінно тренуватись та грати.

Але це все емоції, вони згодом згаснуть а от те,що рівень жіночого футболу в нашій області поступово зростає, видно неозброєним оком. Тому є надія що, вже цієї осені, буде організований повноцінний чемпіонат Луганської області серед дівчат в декілька турів. І вболівальники зможуть насолодитися грою дівчат не тільки у нас в Білокуракиному, а й у інших місцях Луганської області.

Ну і нарешті трнірна таблиця після закінчення змагань набрала такого вигляду :

1 "Кобра-1" 9

2 Новопсковський р-н 6

3 Міловський р-н 3

4 "Кобра-2" 0



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь