A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

13 липня в смт. Біловодськ пройшли Перші обласні спортивні змагання Громадської організації Луганської ТО «ВФСТ «Колос»

Дата: 16.07.2019 11:10
Кількість переглядів: 517

Фото без опису13 липня в смт. Біловодськ пройшли Перші обласні спортивні змагання Громадської організації Луганської ТО «ВФСТ «Колос» серед сільських, селищних об’єднаних територіальних громад. Збірна команда нашої громади також взяла участь у цих змаганнях і виступила досить вдало. У всіх п’яти видах програми змагань, де ми брали участь,тнаші команди зайняли призові місця. Так серед шахістів Анатолій Бутко та Ольга Кучерява здобули бронзу для нашої громади у загальнокомандному заліку. Також Анатолій Іванович зайняв третє місце і в особистій першості серед чоловіків. У змаганнях з шашок серед жінок чемпіонкою змагань стала Людмила Коренська, а разом з напарником Віталієм Заїкою здобули бронзу у загальнокомандному заліку. Не відстали від них і наші тенісисти Дана Яружна та Олександр Мартиненко, які і в особистій і командній першості теж посіли третю сходинку п’єдесталу.

Більш вдалим був виступ наших гирьовиків. У своїй ваговій категорії Олексій Гринько став срібним призером, а Дмитро Іванов став чемпіоном змагань у своїй ваговій категорії і, у підсумку, перше загальнокомандне місце нашої громади у змаганнях з гирьового спорту.

Також вдало виступили і футболісти Білокуракинської ОТГ. Команда у складі Олексія Луганського, Артема Калюжного, Віталія Курочки, Костянтина Хмеленка, Данила Кутового, Олександра Білянського та Анатолія Кривулі стала чемпіоном змагань.

У загальнокомандному заліку команда Білокуракинської ОТГ стала срібним призером спартакіади. Третє місце посіли спортсмени Чмирівської ОТГ, а чемпіонами стали господарі змагань - Біловодська ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь