A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

День села Курячівка

Дата: 08.07.2019 16:21
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

Нехай Курячівка  наша процвітає
І ниви колосяться на добро,
Хай сильна, гідна молодь підростає,
Щоб  світ  увесь про наше знав село!

       На центральній площі села Курячівка  було надзвичайно красиво. Тріпотіло на грайливому літньому вітрі  жовто-блакитне полотнище нашої держави, майоріли на сонці яскраві стрічки, переливаючись усіма кольорами веселки. Святковий концерт до  Дня села був насиченим та цікавим. Ведучі Тетяна Курочка та Юля Ялтанець  відкрили святкове дійство теплими віршованими словами  про село, Україну, батьків, односельчан.                                                                                                            На урочистостях з нагоди святкування   Дня села добрі слова вітань і побажань линули з уст старости села Курячівка Хоменкове Перше Кучерявої О.П. та   голови Білокуракинської селищної ради Сірика С.І.  Теплі слова побажання успіхів у всіх справах, родинних радощів, подальшого розвитку і розквіту нашої громади прозвучали  з їх вуст. За їх словами, квітуче і красиве село Курячівка  надалі повинно лише ставати ще кращим і багатшим, адже тут живуть люди, які заслуговують на гарне і щасливежиття.   Цьогоріч ми вже втретє святкували день нашого села. Курячівка – сучасний сільський населений пункт, повністю газифікований, більшість вулиць з твердим покриттям, та найбільше багатство села – його люди.

  Прекрасний концерт для односельчан дарували гурт «Краяни», «Зорепад» та дует О.Козачка та К.Нікітіна. Звучали  музичні композиції, які публіка вітала щирими оплесками.

    Для наймолодших гостей свята був батут, морозиво. Потім для молоді була святкова дискотека. Свято тривало до пізньої ночі. Всі були задоволені. Свято вдалося, адже його учасники переглянули чудовий концерт,скуштували прекрасної  каші. . А також було проведено розіграш святкової лотереї супер- приз - «Бензопилка». Громада села того дня таки гарно веселилась. Люди жартували, співали і танцювали, прославляли землю, на якій народились і виросли.  А над вечір усіх вразив яскравий салют.

 

      Свято відбулося за підтримки Білокуракинської ОТГ, Білокуракинського відділу культури Білокуракинської ОТГ, всіх землекористувачів громади, та активних учасників в оформленні фото зон А.Кривулі, М.Доценко, М.Косенко.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь