A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

ВІДБУЛИСЬ ВІДБІРНІ РЕГІОНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ VIІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ «СИЛА ДУХУ»

Дата: 25.06.2019 08:41
Кількість переглядів: 458

Фото без описуЗ метою створення умов для повернення потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі осіб з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва, до активної участі у житті, їх реабілітації засобами фізичної культури і спорту, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві щорічно проводиться такий спортивний захід як Всеукраїнська спартакіада «Сила духу».

20 червня 2019 року у м. Кремінна на базі КУ «Луганський обласний фізкультурний центр «Олімп»» відбулися відбірні регіональні змагання сьомої Всеукраїнської спартакіади «Сила духу». У спортивному заході взяли участь 9 команд з міст та районів Луганської області, серед них і представники Сватівського та Білокуракинського районів Луганської області, які за результатами змагань посіли І місце у загальнокомандній першості. Спортсмени змагалися в шести видах спорту – армспорт, гирьовий спорт, бомбаскет, дартс, настільний теніс та шахи. Призери та переможці змагань були нагороджені почесними дипломами, медалями та кубками, а у вересні поточного року переможці у кожному виді змагань вирушать до м. Ужгород, де представлятимуть Луганську область вже на фінальних змаганнях спартакіади.

Всеукраїнська спартакіада «Сила духу» вже стала для людей доброю традицією, масштабним спортивним заходом, який пропагує здоровий спосіб життя серед людей, які отримали травми або професійні захворювання на виробництві, серед інвалідів праці, серед тих, хто втратив здоров'я в процесі трудової діяльності, але не втратив сили духу і віри в майбутнє!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь