A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

12 травня 2019 року в Лизинському сільському будинку культури пройшов святковий захід «Ми вдячні Богові за Маму»

Дата: 13.05.2019 14:18
Кількість переглядів: 609

Фото без описуКожної другої неділі травня в Україні відзначається поважне свято - День матері.

    Безумовно, День матері - одне з найбільш зворушливих свят, тому що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притисне до серця і буде самовіддано любити свою дитину незважаючи ні на що.

   12 травня  2019 року саме в це свято в Лизинському сільському будинку культури пройшов святковий захід « Ми вдячні Богові за Маму».  

  Його організували та провели бібліотекар Грінченко Світлана Вікторівна та директор СБК Лапта Надія Іванівна. Вони розповіли історію виникнення цього свята на Україні, провели конкурс малюнків «Портретний вернісаж», де мами мали змогу по малюнках своїх дітей відгадати свій портрет.  

    Активну участь прийняли учні Лизінської ЗОШ І-ІІ ст.,які привітали своїх мам та інших гостей свята віршами, піснями, танцями та гуморесками. Кожній присутній на цьому заході мамі були вручені квіти. Директор СБК Лапта Н.І привітала присутніх зі святом та подарувала їм пісні: «Мама живи», «Родина», «Ти моя».

    Староста с. Лизине Коваленко Ірина Володимирівна також привітала всіх присутніх жінок зі святом та нагородила активних учасників та активістів, які допомагають у проведенні всіх заходів, які відбуваються в селі українськими фартухами, які залюбки пошила завідуюча ДНЗ «Барвінок» - Коваленко Тетяна Миколаївна. Всі нагороджені зробили спільне фото та танцювальний флешмоб. Також привітала матерів- героїнь нашого села вдома  Віхрову Лідію Андріївну та Хмеленко Юлію Олексіївну , подарувала їм також квіти та фартухи.

    Завершилось свято дружнім чаюванням.

    На заході були присутні понад 50 жінок. Вони залишились дуже задоволені цим святом, отримали масу позитивних емоцій та покидали це свято у гарному настрою.

    Спонсорами цього заходу виступили Білокуракинська селищна рада, СТОВ «Прогрес», ПрАТ СФГ «Агротон».

    Тож у такий  день вітаємо дорогих мам зі святом! Для вас, любі матусі, найкращі квіти, найщіріші побажання, найніжніші поцілунки!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь