A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

9 травня в с. Олександропіль

Дата: 10.05.2019 14:12
Кількість переглядів: 442

Фото без опису

Страшна і кривава була Друга світова війна – найжорстокіша з війн в усій історії людства. Втягнувши у свій кривавий вир майже всі народи світу, вона принесла на нашу землю страшні руїни, знищила неоцінені скарби, які людство накопичувало багато століть.

9 травня – День Перемоги – свято і світле, і сумне одночасно. З одного боку, наша армія здобула перемогу, звільнила нашу країну. Але все це дуже дорогою ціною – мільйонів життів, річок сліз і безліччю покалічених доль. Подякувати ветеранам – живим і померлим – за їхній подвиг у день 9 травня – найменше, що ми можемо зробити.

Напередодні в  Олександропільській бібліотеці-філії №2 було створено тематичну виставку «Подвигу й мужності – пам'ять і честь!», а  бібліотекар Світлана Кіндратенко провела інформаційну хвилину до знаменної дати.

До Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Олександропільському будинку відбувся святковий концерт.

Свою подяку ветеранам висловили  вокалістки у піснях «А закты алые», «Ой тумани, тумани», «Мы эхо».

Юні декламатори   прочитали вірші, як вдячність ветеранам за мир та спокій на рідній землі, за те, що вони змогли захистити нашу Батьківщину.

Бадьорий дух глядачів підтримали учасниці танцювального колективу  з номером “Катюша”.

Зворушливою до сліз стала танцювальна постановка «Верните память».

Щоб пожвавити та відволікти публіку від невеселих думок учасники колективу подарували патріотичну композицію «Діти України» на яку присутні відреагували бурхливими оплесками.

Наприкінці концертної програми артисти порадували глядачів  композицією “Ми бажаєм щастя вам!”, тим самим привітавши усіх з великим святом Перемоги.

Ми, нинішнє покоління, у вічному боргу перед учасниками Другої світової війни за їхню самовідданість, мужність, стійкість. Ми схиляємо голови у низькому поклоні перед тими, хто поклав життя за наше безхмарне сьогодення, хто зі зброєю в руках, словом і ділом боровся проти нацизму. Ми пам’ятаємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь