A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

ЖФК "Кобра" продовжує збільшувати кількість здобутих трофеїв. Цього разу це бронзові нагороди відкритого кубку Харківської області з футболу серед дівочих команд 2004-2005 р.н.

Дата: 11.05.2019 15:24
Кількість переглядів: 466

Фото без описуУ першій грі наші дівчата грали проти давніх знайомих - дівчат з ФК "Атлет" м. Борова Харківської області. Ми грали з ними вже у декількох турнірах і ні як не вдається обіграти цю команду. Ось і цього разу дівчата з ФК "Атлет" скористалися помилкою наших захисників і при рівній грі змогли здобути мінімальну перемогу над ЖФК "Кобра". Можливо нашим дівчатам було складно грати після тяжкої дороги (де-які наші дівчата з дому виїхали ще о 3-й годині ночі), можливо те, що у такому форматі наші дівчата грали вперше у цьому сезоні, але є результат гри і ,на жаль, він не на нашу користь.

Друга гра розпочалась масованими атаками на наші ворота господарок турніру - футболісток 2004-2005 р.н. дублюючого складу чемпіона України серед жіночих команд - "Житлобуд-1 - КДЮСШ-8. Наші суперниці двічи вимусили нашого голкіпера витягати м"яч із сітки власних воріт. У перерві гри тренерський штаб ЖФК "Кобра" вніс певні перебудови у схему гри і гра у другому таймі дещо підрівнялась. І в середині другого тайму при розіграші стандартного положення вдало зіграла на добиванні наш нападник Сєнченкова Аня, а за декілька хвилин до закінчення гри відзначилась голом Брюховецька Валерія. Таким чином фінальний свисток зафіксував нічію 2 : 2.

Остання гра ЖФК "Кобра" на цього турнірі носила товариський характер. Суперницями " кобрят" стали дівчата 2003 р.н. КДЮСШ -8" м. Харків. Не зважаючи на те, що ця гра вже ні як не впливала на остаточний розподіл призових місць, боротьба точилась на кожному клаптику футбольного поля від початку гри до фінального свистка. Поступаючись суперницям у досвіді, фізичній підготовці, техніці, наші дівчата проявили всі свої бійцівські якості, дотримались дисципліни гри і змогли здобути перемогу і цій грі. Перемогу нашій команді приніс стандарт. Бухова Олена, виконуючи штрафний удар з далекої відстані, влучила у "дев"ятку" воріт суперниць і забила красень гол. Це трапилося в середині першого тайму і решту часу до фінального свистка наша команда , майже постійно, тримала оборону. В цій грі. як то кажуть, дисципліна здолала клас. Також вдало зіграла наш воротар та капітан команди Петрушина Вікторія, за що й була визнана кращим воротарем турніру.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь