Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

13 квітня Білокуракинською ОТГ було організовано кубок з міні-футболу памя"ті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Василя Семеновича Вірченка

Дата: 15.04.2019 10:34
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

13 квітня Білокуракинською ОТГ було організовано кубок з міні-футболу памя"ті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Василя Семеновича Вірченка. На церимонію відкриття, яка відбулася біля пам"ятного знаку ветерану спорта, разташованого біля ДЮСШ, завітали Білокуракинський селищний голова Сірик Сергій Іванович, ветерани і молоде покоління спортивної Білокуракинщини. Виступаючи, Сергій Іванович та Народний Депутат України сьомого скликання Сергій Васильович Гончаров, згадали Василя Семеновича як цілеспрямовану та працелюбну людину, доброго організатора і успішного спортсмена. Вони побажали молодому поколінню брати приклад з Василя Семеновича, наполеглево працювати на тренуваннях і досягати високих результатів на обласних та всеукраїнських змаганнях.

Після покладання квітів спортсмени перемістились на зелений газон ФСК "Здоров"я" на якому і відбулися змагання. Уцьому розіграші взяли участь 11 команд. Команди розіграли трофеї у двох лігах. Так у другій лізі після групового турніру та стикових зустрічей призові місця розподілились наступним чином : 3 місце посіла команда БСШ №2, другими стали футболісти с. Лизине , а кубок дістався Нещеретянам.

У турнірі між командами першої ліги напруга до фінального свистка була майже у кожній грі. Про це свідчить багато нічийних результатів і те, що переможець був виявлений за додатковими показниками. Після розіграшу кубка в одноколовому турнірі третє місце посіли футболісти с. Паньківки, другими за гіршої різниці забитих і пропущених м"ячів стала команда з с. Луб"янка, а пам"ятний кубок з рук ветерана спорту Ликової Ольги Анатоліївни отримав капітан команди "Дніпро" Світличний Євген.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь