Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

13 квітня Білокуракинською ОТГ було організовано кубок з міні-футболу памя"ті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Василя Семеновича Вірченка

Дата: 15.04.2019 10:34
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

13 квітня Білокуракинською ОТГ було організовано кубок з міні-футболу памя"ті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Василя Семеновича Вірченка. На церимонію відкриття, яка відбулася біля пам"ятного знаку ветерану спорта, разташованого біля ДЮСШ, завітали Білокуракинський селищний голова Сірик Сергій Іванович, ветерани і молоде покоління спортивної Білокуракинщини. Виступаючи, Сергій Іванович та Народний Депутат України сьомого скликання Сергій Васильович Гончаров, згадали Василя Семеновича як цілеспрямовану та працелюбну людину, доброго організатора і успішного спортсмена. Вони побажали молодому поколінню брати приклад з Василя Семеновича, наполеглево працювати на тренуваннях і досягати високих результатів на обласних та всеукраїнських змаганнях.

Після покладання квітів спортсмени перемістились на зелений газон ФСК "Здоров"я" на якому і відбулися змагання. Уцьому розіграші взяли участь 11 команд. Команди розіграли трофеї у двох лігах. Так у другій лізі після групового турніру та стикових зустрічей призові місця розподілились наступним чином : 3 місце посіла команда БСШ №2, другими стали футболісти с. Лизине , а кубок дістався Нещеретянам.

У турнірі між командами першої ліги напруга до фінального свистка була майже у кожній грі. Про це свідчить багато нічийних результатів і те, що переможець був виявлений за додатковими показниками. Після розіграшу кубка в одноколовому турнірі третє місце посіли футболісти с. Паньківки, другими за гіршої різниці забитих і пропущених м"ячів стала команда з с. Луб"янка, а пам"ятний кубок з рук ветерана спорту Ликової Ольги Анатоліївни отримав капітан команди "Дніпро" Світличний Євген.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь