A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Створюємо інклюзивне середовище у дитячих закладах Донецької і Луганської областей

Дата: 09.04.2019 15:34
Кількість переглядів: 462

Кожна дитина – неповторна, наділена від природи унікальними здібностями, талантами та можливостями. Місія педагогів-дошкільників – допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між вихователем, дитиною і батьками.
Сучасний дошкільний навчальний заклад відкритий для всіх дітей. Включення дітей з особливими потребами в освітній процес дошкільного навчального закладу змінює передусім установки педагогів на розуміння особливостей розвитку дітей та врахування їхніх особливих потреб та потенційних можливостей розвитку в навчально - виховній роботі.
Так три дитячих садочка Білокуракинської ОТГ: «Берізка», «Сонечко» та «Зірочка» стали учасниками проекту «Створюємо інклюзивне середовище у дитячих закладах Донецької і Луганської областей». Інклюзивна освіта на нашій території почала активно розвиватися та набирати стрімких обертів. У дитячому садку «Сонечко» функціонує інклюзивна група, яка відкрилася у вересні 2018 року і є єдиною, і першою в освітньому просторі Білокуракинської ОТГ.
2 та 3 квітня у місті Київ пройшла міжнародна конференція де педагоги-дошкільники Білокуракинської селищної ради представили свій досвід. Організатори конференції та виконавці відповідного проекту — Міністерство освіти і науки України, Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Всеукраїнський фонд «Крок за кроком».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь