A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

1-ша річниця з дня заснування ЖФК "Кобра"

Дата: 08.04.2019 09:33
Кількість переглядів: 433

За підтримки Білокуракинського селищного голови Сірика Сергія Івановича, Голови Білокуракинської РДА Іванюченка Сергія Івановича, Вчителя фізичної культури Білокуракинської ЗОШ №2 Зеленського Олександра Васильовича, магазину "Глобус", батьків та тренерів було організовано святкування 1-ї річниці з дня заснування ЖФК "Кобра". На свято вдалося зібрати близько 55 дівчат різних вікових категорій. Тренер команди Кривуля Анатолій Миколайович розповів про коротку але вже досить успішну історію клуба. Про що свідчать нагороди, які здобули дівчата за цей період. Поки що у кількості нагород замало чемпіонських титулів, але призові місця завойовані на всеукраїнських змаганнях теж чогось варті.

Також до дівчат звернувся Білокуракинський селищний голова, який і надалі пообіцяв всіляку підтримку жіночому футболу, побажав дівчатам досягти якомога більше перемог та надалі представляти Білокуракинщину на обласних та всеукраїнських змаганнях.

Далі упрограмі святкування були товариські зустрічі між юними футболістками різних вікових категорій і на "закуску" перша товариська гра між ЖФК "Кобра" та батьками "кобрят".

На завершення дівчата отримали від Іванюченка Сергія Івановича та магазину "Глобус" у подарунок дорожній набір, щоб їм було комфортніше подорожувати на змагання а від Сірика Сергія Івановича та батьків солодкий стіл.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь