A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Березневий вояж ЖФК «Кобра».

Дата: 22.03.2019 11:35
Кількість переглядів: 518

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З 11 по 20 березня дівчата ЖФК «Кобра» подорожували містами України. Подорожуючи наші діти не тільки приймали участь у змаганнях з футзалу серед дівочих команд а і знайомились зі спортивними спорудами та пам'ятками відвіданих міст.

   Спочатку команда завітала до міста Гребінка Полтавської області, де прийняла участь у фінальній частині чемпіонату України у другій лізі серед дівчат 2004-2005 р.н. Загалом у змаганнях взяли участь 9 команд. Слід відзначити, що з «дозволу» організаторів у цьому турнірі взяли участь три першолігових команди, рівень майстерності яких трішки відрізнявся від майстерності інших команд. Саме тому «Кобра» зупинилась за крок від п’єдесталу і посіла четверте підсумкове місце. Але ми вважаємо, що для першої спроби виступу у змаганнях такого рівня це добрий результат.

  Наступним пунктом нашої подорожі стала столиця нашої держави місто Київ. «Кобрята» завдяки підтримки ФФУ та футбольного клубу «Динамо» Київ, змогли відвідати матч ліги Європи між командами «Динамо» Україна та «Челсі» Великобританія який відбувся на НСК «Олімпійський». Враження від відвідування цієї гри двоякі. У бочці меду – атмосфера, споруда, напруга на стадіоні , ложка дьогтю – поразка «Динамо».

  Зразу після гри дівчата з Києва поїхали у Львів. В рамках програми « Схід, Захід – разом» наш клуб запросили у м. Жовква Львівської області. Для них було організовано весняний турнір з футзалу за участі «Кобри» , збірної команди м. Гоща Рівненської області, команд Бродівського району та м. Жовква Львівської області. Знову нашими суперниками були дуже досвідчені команди ( чемпіони Рівненської області з фузалу та триразові переможці всеукраїнських змагань «Золотий колосок»  «Розточча»  м. Жовква). Але наші дівчата не злякалися досвідчених суперниць і доли їм справжній бій. Як підсумок – третє призове місце ( один програш, одна нічія та одна перемога).

  Крім спортивних баталій організатори підготували і культурну програму для гостей зі сходу України. Дівчата мали змогу ознайомитись з архітектурою та історичними пам'ятками м. Жовква та м. Львів, відвідали декілька місцевих музеїв, побували на екскурсії у Крехівському чоловічому монастирі, відвідали освячене джерело у західноукраїнському лісі, побували на «Львів –арені»  та ін..

  Березневий вояж ЖФК «Кобра» відбувся завдяки підтримки Білокуракинської селищної територіальної громади, Білокуракинської РДА та наших постійних партнерів, які

надали фінансову допомогу, це Яіков Сергій Олександрович, Борисенко Олена Степанівна,

Кравченко Юрій Юрійович, Куденко Сергій Васильович, Курило Віталій Семенович, Хоменко Микола Миколайович та батьки дівчат. «Кобрята» дуже вдячні їм і будуть робити все,  щоб про нашу Білокуракинщину на Україні дізнавалися все більше і більше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь