A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Для учнів 9-Б класу Білокуракинської загальноосвітньої школи №1(класний керівник Поцелуєва Ю.В.) бібліотекарі Білокуракинської центральної бібліотеки провели годину пам'яті «Афганістан – це рана, що не перестає боліти»

Дата: 17.02.2019 15:02
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

15 лютого 2019 року в Україні відзначають як День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Війна в Афганістані тривала майже 10 років, забрала життя понад 15 тисяч осіб.

Скільки горя, бід і страждань принесла ця жорстока битва в чужому краю. Але і там, в далекому Афганістані, воїни-афганці проявили найкращі людські якості: мужність, стійкість, благородство. У неймовірно важких умовах бойового життя, далеко від дому, щогодини наражаючись на небезпеку, і часом смертельної, вони зберегли вірність військовій присязі, військовому і людському обов'язку.

З метою виховання у молодого покоління почуття патріотизму, поваги та шани до воїнів-афганців, доброту, уміння співпереживати для учнів 9-Б класу Білокуракинської загальноосвітньої школи №1(класний керівник Поцелуєва Ю.В.) бібліотекарі Білокуракинської центральної бібліотеки провели годину пам'яті «Афганістан – це рана, що не перестає боліти». Ведучі заходу, провідний бібліотекар Білокуракинської ЦБ Мінчук Н.І., учні: Діщук Михайло та Великіцька Дарина, ознайомили присутніх з трагічною сторінкою нашої історії, з передумовами афганської війни. Через поезію, пісні, відео вони донесли до юних сердець головну думку: війна — це безумство, невиправдана жорстокість. Учні 9-Б класу Крамаренко Христина та Путненко Олександр  розповіли про наших співвітчизників, що служили в Афганістані. Це Рудяшко О.М., Третяк М.І., Шипілов М.Д., Іванов О.Г. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих воїнів-афганців.

Бібліотекар  побажала присутнім бути гідними громадянами своєї Вітчизни, ніколи не випробувати на собі всіх тягот воєнного лихоліття і щоб було мирне небо над головою.

На заході прозвучав цикл афганських пісень, який змусив молодь замислиться над подіями ХХ ст., ще раз перегорнути сторінки сумної історії.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь